Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin ameninta ca Rusia ar putea opri livrarile de gaze naturale catre Ucraina daca aceasta nu va plati

B1 B1,
Vladimir Putin ameninta ca Rusia ar putea opri livrarile de gaze naturale catre Ucraina daca aceasta nu va plati

Presedintele rus Vladimir Putin ameninta ca Moscova ar putea opri livrarile de gaze naturale catre Ucraina daca aceasta nu reuseste sa plateasca. O astfel de situatie va crea o problema pentru Europa. continuă pe B1

Vladimir Putin ameninta: Asta deja seamana a genocid! Va crea o problema pentru Europa!

Rusia va taia livrarile de gaze naturale catre Ucraina daca aceasta nu reuseste sa plateasca, ceea ce va crea o problema pentru Europa, a anuntat miercuri presedintele rus Vladimir Putin, potrivit.

Vladimir Putin: Refuzul Kievului de a furniza gaze regiunilor rebele seamana cu un genocid

Refuzul autoritatilor ucrainene de a livra gaze naturale regiunilor din estul rebel al Ucrainei seamana cu un genocid, a afirmat miercuri presedintele rus Vladimir Putin.

Vladimir Putin: Un razboi cu Ucraina este improbabil

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca un razboi cu Ucraina este improbabil, intr-un interviu acordat televiziunii rusesti, subliniind sustinerea sa pentru recentul acord de incetare a focului de la.

Vladimir Putin a supravietuit unor cinci tentative de asasinat si a suferit in secret un facelift pentru intinerire

Presedintele rus, Vladimir Putin 62 de ani), este de-a dreptul terifiat de ideea ca va imbatranii si de aceea a suferit, in urma cu cinci ani, o operatie estetica, tinuta secret de Moscova, pentru a-i oferi un aspect mai tanar si.

Ucraina ar putea ramane fara gaze de la Gazprom

Gazprom a avertizat ca va opri livrarea de gaze naturale catre Ucraina peste doua zile, daca executivul de la Kiev nu va efectua o noua plata, in avans, transmite presa straina.

Marsul pacii din Ucraina, BOMBARDAT de Rusia. Vladimir Putin este teroristul numarul 1

Marsul pacii al liderilor europeni in piata Maidan din Kiev a fost umbrit de un nou atac in estul Ucrainei. Trei oameni au murit si cel putin zece au fost raniti intr-o explozie ce a avut loc chiar in timpul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )