Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vladimir Putin a amenintat ca va invada Ucraina in cazul in care Parlamentul nu va aproba legea statutului Donbas

B1 B1,
Vladimir Putin a amenintat ca va invada Ucraina in cazul in care Parlamentul nu va aproba legea statutului Donbas

Vladimir Putin l-a amenintat pe Petro Porosenko, inaintea votului de marti in Verhovna Rada asupra statutului special al Donbasului, ca, in cazul in care legea nu va fi aprobata, trupele rusesti vor porni in. continuă pe B1

Vladimir Putin l-ar fi amenintat pe Petro Poroshenko ca, daca vrea, poate invada in doua zile Ucraina, Polonia, Romania si tarile baltice

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi declarat, intr-o discutie cu omologul sau ucrainean Petro Poroshenko ca, daca vrea, poate invada, in doua zile, Ucraina, Polonia, Romania si tarile baltice, potrivit cotidianului german Suddeutsche Zeitung, citat de AFP. Daca vreau, trupele rusesti ar putea fi in doua zile nu doar la Kiev, dar si in Riga, Vilnius, Tallinn, Varsovia si Bucuresti, ar fi spus Putin.

Arsenii Iateniuk: Vladimir Putin vrea sa creeze un coridor catre Transnistria prin Odessa

Premierul ucrainean Arseni Iateniuk a afirmat ca preseidntele Vladimir Putin vrea sa creeze un coridor catre Transnistria prin Odesa, relateaza Interfax Ucraina. Potrivit premierului ucrainean, Uniunea Europeana.

Vladimir Putin si Angela Merkel au discutat despre livrarea de gaze rusesti catre UE

Presedintele rus, Vladimir Putin, si cancelarul german, Angela Merkel, au discutat pe tema livrarilor de gaz rusesc catre Uniunea Europeana si au convenit asupra continuarii consultarilor trilaterale cu Ucraina,.

Alina Kabaeva, gimnasta despre care presa a spus ca ar avea o relatie cu Vladimir Putin, va conduce un imperiu media pro-Kremlin

Fost campioana olimpica la gimnastica, Alina Kabaeva, despre care au existat zvonuri ca ar avea o relatie intima cu Vladimir Putin va conduce un imperiu media important, potrivit unui anunt facut de grup, scrie AFP. Alina a fost de acord sa preia postul de presedinte al Consiliului de Administratie al National Media Group NMG), a declarat purtatorul de cuvant Oksana Razoumova.

RUSIA asteapta IARNA. Care este de fapt planul lui Vladimir Putin pentru a linisti Europa

Vladimir Putin are un plan foarte bine pus la punct. Tacerea sa aparenta urzeste in anticamera o lovitura care poate ingheta Europa in mijlocul iernii. Sanctiunile impuse Rusiei de aliati si UE isi vor.

Vladimir Putin: Daca vreau, trupele ruse pot sa ajunga in doua zile nu doar la Kiev, ci si la Riga, Vilnius, Tallinn, Varsovia sau Bucuresti

Rusia isi poate trimite in doua zile trupele la Riga, Vilnius, Tallinn, Varsovia si Bucuresti, i-ar fi spus presedintele rus, Vladimir Putin, omologului sau ucrainean, Petro Porosenko, relateaza joi cotidianul german Sueddeutsche Zeitung.

Vladimir Putin ar putea fi la fel de rau ca Stalin, crede un fost secretar britanic al apararii

Presedintele rus Vladimir Putin are potential sa fie la fel de rau ca Stalin, iar Marea Britanie ar trebui sa ia urgent in considerare oprirea amenintarii unui nou razboi rece, crede fostul secretar britanic al apararii, Bob Ainsworth, anunta The Guardian.

Adunarea Generala a ONU: Barack Obama nu se va intalni cu Vladimir Putin si Hassan Rohani

Presedintele american Barack Obama nu se va intalni cu omologul sau rus, Vladimir Putin, si nici cu cel iranian, Hassan Rohani, in timpul Adunarii Generale a ONU de la New York, a anuntat Casa Alba, conform AFP.

VIDEO Rusia: Un deputat pro-Kremlin acuza Euronews de insulte la adresa lui Vladimir Putin

Un deputat pro-Kremlin a cerut, luni, Parchetului rus sa lanseze o ancheta impotriva canalului de televiziune Euronews pentru insulte la adresa lui Vladimir Putin, afirmand ca postul de stiri a lezat interesele nationale ale Rusiei, relateaza AFP.

Petro Poroshenko a dat mana cu Vladimir Putin. Ce se pregateste sa faca Ucraina

Presedintele ucrainean Petro Porosenko este pregatit sa dezvaluie un plan riscant ce ofera separatistilor din est un statul special, intr-o incercare de a pune capat conflictului soldat cu peste 3. 000 de.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )