Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vladimir Putin, apel la bunul simt al europenilor pe tema noilor sanctiuni

B1 B1,
Vladimir Putin, apel la bunul simt al europenilor pe tema noilor sanctiuni

Presedintele rus Vladimir Putin a facut apel, luni, la bunul simt al europenilor, care au amenintat Moscova ca vor adopta noi sanctiuni pentru implicarea in criza din Ucraina, relateaza AFP. Sper ca bunul. continuă pe B1

Maria Sarapova ar vrea sa renunte la cetatenia rusa din cauza unei legi adoptate de presedintele Vladimir Putin

Sportiva rusoaica Maria Sarapova ar lua in considerare sa renunte la cetatenia rusa din cauza unei legi adoptate la cererea expresa a presedintelui rus Vladimir Putin, scrie Page Six. Rusoaica a fost pusa pe.

Vladimir Putin l-a avertizat pe Barroso: Daca vreau, ocup Kievul in doua saptamani - surse La Repubblica

Presedintele rus Vladimir Putin l-a avertizat pe presedintele in exercitiu al Comisiei Europene, Jose Manual Barroso, ca ar putea ocupa Kievul in doua saptamani daca vrea, relateaza presa italiana. Potrivit ziarului La Repubblica, liderul rus a transmis aceasta amenintare intr-o convorbire telefonica avuta cu seful executivului european in cursul summitului UE de la sfarsitul saptamanii trecute.

VIDEO Vladimir Putin pune la indoiala statalitatea Kazahstanului, Nazarbaev avertizeaza cu iesirea din Uniunea Euroasiatica

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat recent ca istoria Kazahstanului ca stat independent este una scurta, iar dorinta poporului kazah pentru legaturi mai stranse cu Rusia este un profunda - o retorica ce aminteste de pozitia Moscovei cu privire la Ucraina si care ii ingrijoreaza pe locuitorii din Kazahstan, relateaza The Moscow Times.

Fotografii cu Vladimir Putin sunt folosite ca tinta intr-un poligon din vestul Ucrainei

Fotografii cu imaginea presedintelui rus Vladimir Putin sunt folosite ca tinta pentru exercitii de tragere in poligonul din orasul Liov, din vestul Ucrainei, relateaza The Independent, in pagina online.

Fotografii cu Vladimir Putin, folosite ca tinta intr-un poligon de tragere din Ucraina (FOTO)

Fotografii cu imaginea presedintelui rus Vladimir Putin sunt folosite ca tinta pentru exercitii de tragere in poligonul din orasul Liov, din vestul Ucrainei, relateaza The Independent. Imaginile il.

Vladimir Putin se foloseste de tactici staliniste din cel de-al Doilea Razboi Mondial. Anexarea Crimeei seamana cu anexarea Poloniei

In august 1939, in urma cu 75 de ani, Adolf Hitler si Iosef Stalin au semnat Pactul Hitler-Stalin. Oamenii celor doi dictatori au numit intelegerea drept Tratat de Pace. Minciunile, negarea vehementa, propaganda uneltele folosite de Hitler si Stalin atunci nu sunt doar istorie. 2014 ne ofera un exemplu la fel de amar: Vladimir Putin invadeaza Ucraina prin anexare.

Europenii, acuzati de Vladimir Putin ca ignora actiunile militare ale Kievului impotriva civililor

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, le-a reporsat, luni, liderilor europeni ca ignora actiunile militare ale fortelor ucrainene care vizeaza zone civile, informeaza AFP. Fortele ucrainene vizeaza direct.

Cum este descris Vladimir Putin de oamenii care au lucrat pentru liderul de la Moscova

Publicatia The Guardian prezinta intr-un articol o analiza a comportamentului lui Vladimir Putin plecand de la modul in care acesta este descris de fosti colaboratori ai liderului de la Kremlin.

Atac fara precedent al rusilor, in Ucraina. Ce vrea Vladimir Putin sa faca este din ce in ce mai clar

In sudul si estul Ucrainei ar trebui sa apara un nou stat. Este parerea lui Vladimir Putin, potrivit unei declaratii difuzate in Rusia. Kremlinul s-a grabit sa precizeze ca presedintele nu recunoaste.

Vladimir Putin evoca pentru prima data crearea unui stat in estul Ucrainei

Crearea unui stat trebuie abordata in discutiile privind incheierea conflictului din estul Ucrainei, a declarat presedintele rus, Vladimir Putin, evocand pentru prima data un astfel de statut pentru regiunile unde se confrunta fortele ucrainene si.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )