Libnet.ro
UNICEF

06:30

Vladimir Putin si Barack Obama au discutat din nou la telefon despre criza din Ucraina

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin si Barack Obama au discutat din nou la telefon despre criza din Ucraina

Dupa o zi tensionata in care Congresul american a avertizat Rusia cu sanctiuni economice, iar UE a decis deja sa adopte o serie de masuri prin care sa constranga oficialii de la Kremlin, presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat din nou la telefon cu omologul sau rus, Vladimir Putin, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Obama si-a justificat sanctiunile intr-o conversatie la telefon cu Vladimir Putin.

Barack Obama si Vladimir Putin au discutat la telefon, joi dupa-amiaza, la cateva ore dupa ce Statele Unite au introdus restrictii de vize si au deschis calea pentru adoptarea unor posibile sanctiuni, ca reactie la actiunile Rusiei in Ucraina, informeaza Mediafax. Presedintele Obama a insistat asupra faptului ca Rusia actioneaza incalcand suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei, ceea ce ne-a determinat sa adoptam masuri de represalii, in coordonare cu partenerii nostri europeni, .

Angela Merkel a vorbit din nou cu Vladimir Putin, la telefon. Care a fost subiectul discutiei de ieri

Presedintele rus, Vladimir Putin, si cancelarul german, Angela Merkel, au discutat, miercuri, scenarii vizand o normalizare a situatiei din Ucraina, a anuntat Kremlinul. Cei doi lideri au purtat discutii pe.

Raspunsul lui Obama la declaratiile lui Vladimir Putin: Afirmatiile lui despre Crimeea nu inseala pe nimeni

Declaratiile presedintelui rus, Vladimir Putin, despre Crimeea nu inseala pe nimeni, afirma presedintele SUA, Barack Obama, subliniind ca atitudinea Rusiei fata de Ucraina nu va face decat sa.

Criza din Ucraina l-a propulsat pe Barack Obama intr-un rol care parea uitat, cel de lider al Vestului in fata Kremlinului. Care sunt optiunile Europei, in cea mai grava criza dupa caderea Zidului Berlinului

Criza din Ucraina l-a propulsat pe Barack Obama intr-un rol care parea uitat din perioada Razboiului Rece, cel de lider al Vestului in fata Kremlinului, scrie AFP. Demonstratia de forta a lui Vladimir Putin in Crimeea reprezinta o adevarata provocare pentru presedintele Statelor Unite, atat in plan politic cat si personal, dar si calitate de sef al celei mai puternice tari din Alianta atlantica, revenita brusc in logica de confruntare cu Moscova. UE nu isi poate permite sa piarda Georgia si Moldova - inalt responsabil european.

Barack Obama: Un referendum in Crimeea ar incalca dreptul international

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a avertizat joi ca organizarea unui referendum asupra alipirii Crimeei la Rusia ar incalca dreptul international, scrie AFP.

Barack Obama a autorizat blocarea unor averi si impunerea unor restrictii de vize, ca urmare a crizei din Ucraina

Presedintele american Barack Obama a anuntat, joi, ca a autorizat impunerea unor restrictii in acordarea de vize de calatorie ca raspuns la incalcarea in curs, de catre Rusia, a suveranitatii si.

Rusia si SUA nu s-au inteles la cina din Paris. Barack Obama si David Cameron denunta situatia inacceptabila din Ucraina

Dupa ce sefii diplomatiei din Rusia si Statele Unite nu au reusit sa ajunga la un acord miercuri, la Paris, in legatura cu situatia din Ucraina, presedintele american, Barack Obama, si premierul Marii Britanii, David Cameron, au apreciat ca situatia actuala este una inacceptabila, transmite AFP.

Barack Obama: Am putea fi capabili sa aplanam criza din Ucraina in urmatoarele zile sau saptamani

Presedintele american Barack Obama a declarat, marti seara, cu ocazia unei colectari de fonduri, ca ar putea aplana criza din Ucraina in doar cateva zile sau saptamani, potrivit unui oficial al Administratiei.

Vladimir Putin este din nou nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace, a declarat directorul Institutului Norvegian Nobel, Geir Lundestad. Lista de anul acesta a nominalizatilor include 278 de.

Obama: Referendumul din Crimeea ar fi neconstitutional.

Referendumul privind unirea regiunii Crimeea cu Rusia ar fi neconstitutional si ar incalca reglementarile internationale, afirma presedintele Statelor Unite, Barack Obama, conform CNN, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Kievul lanseaza o procedura de dizolvare a Parlamentului din Crimeea, dupa ce acesta a votat iesirea din Ucraina si alipirea la Rusia. Premierul Ucrainei, Arseni Iateniuk: Hotararea Parlamentului de la Simferopol, ilegala Referendumul din Crimeea ar incalca dreptul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )