Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vladimir Putin discuta, luni, cu presedintele kirgiz despre aderarea tarii la Uniunea Economica Eurasiatica

România Liberă România Liberă,
Vladimir Putin discuta, luni, cu presedintele kirgiz despre aderarea tarii la Uniunea Economica Eurasiatica

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni luni cu presedintele kirgiz Almazbek Atambaiev la Sankt Petersburg, a anuntat vineri Kremlinul intr-un comunicat, pe fondul speculatiilor ca presedintele ar fi bolnav dupa anularea unei vizite in Kazahstan, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Vladimir Putin se va intalni luni cu presedintele kirgiz

Vladimir Putin se va intalni luni cu presedintele kirgiz Almazbek Atambaiev la Sankt Petersburg, a anuntat vineri Kremlinul intr-un comunicat. Anuntul vine pe fondul speculatiilor ca presedintele Rusiei ar fi.

Kremlinul anunta ca Vladimir Putin se va intalni luni cu presedintele kirgiz

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni luni cu presedintele kirgiz Almazbek Atambaiev la Sankt Petersburg, a anuntat astazi Kremlinul intr-un comunicat, pe fondul speculatiilor ca presedintele ar fi bolnav dupa anularea unei vizite in Kazahstan.

Marea Britanie ameninta ca va prezenta poporului rus informatii secrete despre averile lui Vladimir Putin si ale apropiatilor sai

Marea Britanie ar putea difuza informatii financiare secrete despre elita ruseasca, in cadrul razboiului informatic dus impotriva regimului lui Vladimir Putin, anunta ministrul britanic de Externe Philip Hammond, potrivit The Telegraph.

Vladimir Putin apare intr-un clip, difuzat de televiziunea rusa de stat, pentru a infirma zvonurile potrivit carora ar fi bolnav (VIDEO)

Televiziunea ruseasca de stat a publicat, vineri, un clip care-l prezinta pe presedintele Vladimir Putin la resedinta sa din afara Moscovei, in contextul in care au aparut zvonuri potrivit carora acesta ar fi.

Rusii se intreaba care este starea de sanatate a lui Vladimir Putin, absent de o saptamana

Unde este presedintele Vladimir Putin? Rusia se intreba joi care este starea de sanatate a liderului sau, absent din viata publica de o saptamana, in timp ce Kremlinul nu inceteaza sa ofere asigurari ca este teafar si nevatamat, scrie AFP.

Are Vladimir Putin probleme de sanatate? Ce spun oficialii de la Kremlin

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, si-a anulat, miercuri, o vizita pe care urma sa o faca in Kazahstan, fapt ce a dus la aparitia de speculatii in presa ca ar avea probleme medicale serioase, potrivit Reuters si The Wall Street Journal.

Vladimir Putin a cazut la pat

Vladimir Putin si-a amanat, miercuri, vizita in Kazahstan, iar o sursa din cadrul guvernului de la Astana a dezvaluit ca presedintele rus se confrunta cu probleme de sanatate .

Liderul cecen, dispus sa isi dea viata pentru Vladimir Putin

Liderul prorus al Ceceniei, Ramzan Kadirov, s-a declarat dispus sa isi dea viata pentru Rusia si pentru presedintele Vladimir Putin, informeaza Mediafax.

Un roman i-a trimis o scrisoare deschisa lui Vladimir Putin: Acceptati unirea Basarabiei cu Romania

Presedintele Societatii Culturale Bucuresti-Chisinau, domnul Gheorghe Gavrila-Copil, i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui rus, Vladimir Putin, in care ii cere acestuia sa denunte tratatul .

Motivul disparitiei liderului de la Kremlin: Vladimir Putin si-ar fi insotit iubita in Elvetia, unde aceasta urmeaza sa nasca

Presa din Elvetia pune misterioasa disparitie din ultimele zile a presedintelui rus Vladimir Putin pe seama faptului ca acesta s-ar afla in Elvetia, pentru a asista la nasterea copilului sau si al fostei gimnaste Alina Kabaeva, despre care presa rusa a tot scris ca ar fi iubita liderului de la Kremlin de mai multi ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2344 seconds )