Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin l-a demis pe ministrul Apararii si l-a numit in locul sau pe Serghei Soigu, guvernator al regiunii Moscova

Hotnews Hotnews,
Vladimir Putin l-a demis pe ministrul Apararii si l-a numit in locul sau pe Serghei Soigu, guvernator al regiunii Moscova

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis marti pe Anatoli Serdiukov din postul de ministru al Apararii, dupa ce acesta a fost implicat intr-o ancheta referitoare la vanzarea frauduloasa de bunuri militare, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin l-a demis pe ministrul Apararii

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis astazi pe Anatoli Serdiukov din postul de ministru al Apararii, dupa ce acesta a fost implicat intr-o ancheta referitoare la vanzarea frauduloasa de bunuri militare, transmite Reuters, conform surselor de presa.

Vladimir Putin l-a demis pe ministrul rus al Apararii, dupa un scandal de frauda.

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis pe ministrul Apararii Anatoli Serdiukov, dupa un scandal de frauda de mai multe milioane de euro ce implica o societate controlata de ministerul sau, a declarat marti pentru AFP purtatorul de cuvant de la Kremlin, informeaza Mediafax. Se leaga de situatia de la Ministerul Apararii. S-a recurs la aceasta pentru a asigura conditiile necesare anchetei, a declarat purtatorul de cuvant Dmitri Peskov. Data fiind situatia din ce in ce mai dificila de la .

Vladimir Putin l-a demis pe ministrul rus al Apararii, pentru un scandal de frauda

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a demis, marti, pe ministrul Apararii Anatoli Serdiukov, dupa un scandal de frauda de mai multe milioane de euro in care este implicata o societate controlata de minister,.

Putin l-a demis pe ministrul Apararii, din cauza unui scandal de frauda

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis marti pe ministrul Apararii, Anatoly Serdyuko, din cauza unui scandal de frauda in care acesta este implicat. Putin a facut anuntul demiterii ministrului in timpul unei.

Nou scandal la Kremlin: Putin l-a dat afara pe ministrul Apararii dupa ce acesta a fost acuzat de frauda

Presedintele rus Vladimir Putin l-a eliberat din functie pe Anatoly Serdyukov, ministru al Apararii, dupa ce numele acestuia a aparut intr-un dosar de frauda. Serdyukov a fost deja inlocuit cu un fost min.

Mii de ultranationalisti au iesit pe strazile din Moscova pentru a cere demisia presedintelui Vladimir Putin

Mii de ultranationalisti care au iesit duminica pe strazile Moscovei, ca in fiecare an cu ocazia Marsului rus, au cerut demisia presedintelui Vladimir Putin, pe care il acuza ca nu protejeaza poporul rus,.

Mii de ultranationalisti au cerut, la Moscova, demisia presedintelui Vladimir Putin.

Mii de ultranationalisti care au iesit duminica pe strazile Moscovei, ca in fiecare an cu ocazia Marsului rus, au cerut demisia presedintelui Vladimir Putin, pe care il acuza ca nu protejeaza poporul rus, denuntand, de asemenea, imigratia ilegala, transmite AFP, potrivit Mediafax. Unul dintre organizatorii marsului, Aleksandr Belov, a estimat la 20. 000 numarul participantilor la aceasta actiune. Dar, potrivit politiei, este vorba de circa 6. 000 de persoane. Numerosi demonstranti aveau fata .

Putin decapiteaza Apararea.

Presedintele rus, Vladimir Putin, l-a demis pe ministrul Apararii, Serdiukov, dupa un scandal de coruptie de amploare, numind in loc un om de incredere, fostul ministru al Situatiilor de Urgenta, Serghei Soigu, pentru a duce la bun sfarsit grandioasele planuri de reinarmare a tarii. O ancheta comuna a Procuraturii, a Comitetului de ancheta si a Curtii de Conturi a dezvaluit o vasta afacere de coruptie in regiunea Krasnoiarsk, in care sunt implicati functionari locali si ministrul .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )