Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin, primele declaratii despre absenta sa indelungata: Viata ar fi plictisitoare fara barfe

B1 B1,
Vladimir Putin, primele declaratii despre absenta sa indelungata: Viata ar fi plictisitoare fara barfe

Vladimir Putin a dat primele declaratii despre absenta sa de aproape doua saptamani din viata publica. Despre speculatiile generate de absenta sa, liderul de la Kremlin a spus ca viata ar fi plictisitoare. continuă pe B1

Vladimir Putin a reaparut in public, dupa 10 zile de absenta

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a aparut luni in public dupa o absenta de zece zile care a alimentat numeroase zvonuri si speculatii, relateaza AFP. Putin rus ar fi declarat ca viata ar fi plicticoasa fara barfe.

Vladimir Putin: Viata ar fi plictisitoare fara barfe

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat luni ca viata ar fi plictisitoare fara barfe, referindu-se la speculatiile generate de absenta sa de aproape doua saptamani din viata publica, luate in deradere de purtatorul sau de cuvant,.

Kremlinul refuza sa comenteze stirile despre absenta lui Vladimir Putin din Moscova

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a refuzat sa comenteze o informatie facuta publica de postul independent de televiziune Dojd, care a relatat duminica ca presedintele rus Vladimir Putin nu a fost prezent in Moscova in ultimele zile, transmite Reuters.

Ce s-ar intampla daca Vladimir Putin ar muri? Posibile scenarii privind absenta presedintelui rus de pe scena politica

Absenta presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, de pe scena publica a starnit imaginatia jurnalistilor, a bloggerilor si a oamenilor din toate colturile lumii. Oricare ar fi motivul absentei sale, presedintia.

Vladimir Putin TRAIESTE! Viata ar fi plictisitoare fara zvonuri (VIDEO)

Viata ar fi plictisitoare fara existenta zvonurilor si a barfelor, a spus presedintele Rusiei, Vladimir Putin, dupa o intalnire pe care a avut-o astazi la St. Petersburg cu omologul sau kirghiz, Almazbek.

Vladimir Putin discuta, luni, cu presedintele kirgiz despre aderarea tarii la Uniunea Economica Eurasiatica

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni luni cu presedintele kirgiz Almazbek Atambaiev la Sankt Petersburg, a anuntat vineri Kremlinul intr-un comunicat, pe fondul speculatiilor ca presedintele ar fi bolnav dupa anularea unei vizite in Kazahstan, relateaza Mediafax.

Motivul disparitiei liderului de la Kremlin: Vladimir Putin si-ar fi insotit iubita in Elvetia, unde aceasta urmeaza sa nasca

Presa din Elvetia pune misterioasa disparitie din ultimele zile a presedintelui rus Vladimir Putin pe seama faptului ca acesta s-ar afla in Elvetia, pentru a asista la nasterea copilului sau si al fostei gimnaste Alina Kabaeva, despre care presa rusa a tot scris ca ar fi iubita liderului de la Kremlin de mai multi ani.

Darius Valcov, primele declaratii dupa demisie. Cum raspunde acuzatiilor de luare de mita: Ati vazut si dvs. in presa (VIDEO)

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a facut primele declaratii dupa anuntul potrivit caruia va demisiona din fruntea ministerului. Mai multe nu va pot spune decat ati vazut si dvs in presa.

Vladimir Putin: Am transformat Crimeea intr-o fortareata

Rusii au transformat Crimeea intr-o fortareata, aparata atat dinspre uscat, cat si dinspre mare, a declarat presedintele Vladimir Putin, la un an de la anexarea peninsulei ucrainene. Potrivit Gazeta. ru,.

Vladimir Putin: Am transformat Crimeea intr-o fortareata

Militarii rusi au transformat Crimeea intr-o fortareata, aparata atat dinspre uscat, cat si dinspre mare, a declarat presedintele rus Vladimir Putin inaintea difuzarii, ieri seara, a filmului documentar Crimeea. Drumul spre casa la televiziunea publica din Rusia, cu ocazia implinirii unui an de la anexarea peninsulei ucrainene Crimeea, transmite Unian, citand publicatia electronica Gazeta. ru.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )