Libnet.ro
UNICEF

15:30

Vladimir Putin spera ca Rusia si Germania isi vor intensifica cooperarea in vederea garantarii securitatii in Europa

B1 B1,
Vladimir Putin spera ca Rusia si Germania isi vor intensifica cooperarea in vederea garantarii securitatii in Europa

Presedintele rus Vladimir Putin si-a exprimat speranta, intr-un mesaj de felicitare adresat vineri liderilor de la Berlin cu ocazia Zilei Unitatii Germane, ca Rusia si Germania isi vor intensifica cooperarea. continuă pe B1

Vladimir Putin: Rusia nu are in vedere o revizuire masiva a privatizarilor intreprinderilor publice

Rusia nu are in vedere o revizuire masiva a rezultatelor privatizarilor intreprinderilor publice efectuate in aceasta tara, in special cele din anii 1990, a afirmat joi presedintele rus Vladimir Putin, citat de AFP.

Hodorkovski se teme ca Putin impinge Rusia intr-o criza economica ce poate alimenta o revolutie

Mihail Hodorkovski, fostul magnat al petrolului ce a petrecut un deceniu in inchisorile presedintelui Vladimir Putin, a declarat ca Rusia se apropie de o criza economica, care ar putea alimenta o revolta similara revolutia din 1917. Ma tem ca Putin va cufunda tara intr-o criza mult mai repede decat si-ar dori multi, a declarat Hodorkovski.

Premierul Norvegiei: Vladimir Putin nu este o amenintare suficient de mare pentru a submina economic Europa

Premierul Novergiei, Erna Solberg, a declarat, joi, ca Europa nu trebuie sa se teama de consecinte negative ca urmare a deteriorii relatiilor cu presedintele rus Vladimir Putin, relateaza Bloomberg. Rusia nu.

Vladimir Putin si alti cinci presedinti au eliberat mai multi sturioni in raul Volga

Vladimir Putin a trecut in rol de ecologist. Liderul de la Kremlin s-a intalnit in Rusia cu omologii sai din Azerbaidjan, Iran, Kazahstan si Turkmenistan pentru a vedea cum pot imparti mai bine bogatiile din.

Angela Merkel, discutii telefonice aprinse cu Vladimir Putin. Ce l-a rugat cancelarul german pe presedintele RUSIEI

Cancelarul german, Angela Merkel, a insistat, in cursul unei conversatii telefonice, miercuri seara, cu presedintele rus, Vladimir Putin, in privinta responsabilitatii Moscovei de a exercita o influenta.

Vladimir Putin a cerut implementarea unor masuri pentru protejarea retelelor cibernetice ruse

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut implementarea unor masuri destinate protejarii retelelor cibernetice ruse, excluzand insa impunerea unui control total al statului in mediile online, relateaza AF.

Jose Manuel Barroso l-a avertizat pe Vladimir Putin sa nu impuna noi restrictii comerciale Ucrainei

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, l-a avertizat, miercuri, pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, sa nu impuna noi restrictii comerciale Ucrainei, relateaza AFP. Aplicarea unui decret adoptat.

Vladimir Putin cere masuri URGENTE pentru protejarea retelelor cibernetice ruse

Presedintele rus, Vladimir Putin, considera absolut necesara elaborarea de masuri destinate protejarii retelelor cibernetice ruse, excluzand insa impunerea unui control total al statului in mediile.

Cei care locuiesc in ANL-uri nu isi vor putea monta centrale termice individuale

Dupa ce in iernile trecute au dardait de firg in apartamente, locatarii din ANL-uri au mai aflat o veste proasta: nu vor avea dreptul sa isi monteze centrale termice individuale. Decizia a fost luata in sedinta CLM de marti. Astfel, a fost revocata o hotarare din anul 2010, prin care acestia aveau dreptul sa-si monteze centrale termice proprii.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )