Libnet.ro
UNICEF

05:46

Vladimir Putin va da startul stafetei tortei olimpice, in Rusia

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin va da startul stafetei tortei olimpice, in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin va da, duminica, la Moscova, startul stafetei tortei olimpice, care va parcurge 65. 000 de kilometri pe teritoriul Rusiei, pana la deschiderea JO de la Soci 7 februarie 2014), transmite Mediafax, citand AFP. continuă pe Hotnews

Putin da startul stafetei tortei olimpice, in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin va da startul stafetei tortei olimpice, care va parcurge 65. 000 de kilometri pe teritoriul Rusiei, pana la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Soci, din 7 februarie 2014. Startul se.

Cum a reactionat Vladimir Putin fata de ideea transmiterii regiunii Arctica sub control international

In cadrul unui intalniri avute cu sefii filialelor de partid ai Rusiei Unite, presedintele rus Vladimir Putin a raspuns dur la adresa unui comentariu postat pe o retea de socializare de catre un om de stiinta rus, ne informeaza NEWSru. com.

Vladimir Putin, propus la Premiul Nobel pentru Pace

Personalitati ruse, inclusiv deputatul si celebrul cantaret Iosif Kobzon, au anuntat marti ca au propus candidatura lui Vladimir Putin la Premiul Nobel pentru Pace, pentru rolul jucat de presedintele rus in criza siriana, relateaza AFP .

Vladimir Putin: Puterile mondiale sunt pe drumul cel bun in privinta armelor chimice din Siria

Puterile mondiale sunt pe drumul cel bun cu planul de a distruge armele chimice ale Siriei si pot evita o interventie militara in conflict, daca lucreaza impreuna, a declarat, miercuri, presedintele rus.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )