Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vladimir Putin, sustinere neconditionata din partea poporului rus. Este de neinloncuit

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin, sustinere neconditionata din partea poporului rus. Este de neinloncuit

Majoritatea cetatenilor rusi au afirmat ca sustin realegerea presedintelui in exercitiu, Vladimir Putin, la scrutinul din 2018, potrivit unui sondaj realizat de Centrul Levada, citat de agentia RIA Novosti,. continuă pe Antena3

Sondaj: Majoritatea rusilor sustine realegerea lui Vladimir Putin in functia de presedinte, in 2018

Majoritatea cetatenilor rusi sustine realegerea presedintelui in exercitiu, Vladimir Putin, la scrutinul din 2018, potrivit unui sondaj realizat de Centrul Levada, citat de agentia RIA Novosti.

Vladimir Putin nu a fost invitat la ceremoniile de comemorare a Holocaustului la care vor participa mai multi lideri occidentali

Presedintele rus Vladimir Putin nu va fi prezent la evenimentele de comemorare a Holocaustului, organizate luna aceasta in Polonia, pentru ca nu a fost invitat, informeaza Reuters. Un inalt oficial rus a anuntat.

Analiza Reuters: Criza financiara din Rusia ar putea ingropa visul euroasiatic al lui Vladimir Putin

Problemele din ce in ce mai mari resimtite de statele fost sovietice ca urmare a crizei financiare din Rusia asupra ar putea ingropa visul presedintelui Vladimir Putin de a realiza o uniune economica care sa rivalizeze cu Statele Unite si cu Uniunea Europeana, arata Reuters.

Londra: Un cersetor foloseste un cititor de carduri pentru a accepta donatiile din partea turistilor bogati

Metoda inedita folosita de un cersetor profesionist din Londra pentru a primi donatii. Barbatul, care a calatorit sute de kilometri pentru a ajunge in capitala britanica, foloseste un cititor de carduri pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2819 seconds )