Libnet.ro
UNICEF

22:30

Vocea Rusiei: Traian Basescu mai are la dispozitie doar optiunile nucleare. Daca statutul de 'agent acoperit' al lui Victor Ponta ar fi 'confirmat' de unul dintre sefii serviciilor, USL va ajunge intr-o situatie destul de dificila

Hotnews Hotnews,
Vocea Rusiei: Traian Basescu mai are la dispozitie doar optiunile nucleare. Daca statutul de

Presedintele Traian Basescu nu mai are la dispozitie, in afara recunoasterii infrangerii de la alegerile legislative, decat optiunile nucleare, una dintre ipotezele vehiculate pe surse fiind aceea ca seful statului sa incerce sa demonstreze ca Victor Ponta ar fi agent acoperit in cadrul unui serviciu secret, scrie Vocea Rusiei. continuă pe Hotnews

Ponta: Basescu e singur. Nu mai are pe nimeni in spate. E sfarsitul lumii lui Basescu.

Victor Ponta afirma ca Traian Basescu a pierdut nu doar sprijinul electoratului, ci si pe cel al PDL, jucand in prezent doar pentru o miza personala, potrivit rtv. net. E sfarsitul lumii lui Traian Basescu, a precizat primul-ministru, vineri seara, la Romania TV. Basescu e singur, nu mai are pe nimeni in spate. Nici PDL-ul. Incearca s-i ajute, dar nu-i mai ajuta, ii ingroapa. Basescu are o miza strict personala. Nu va avea nici un sustinator daca nu va respecta alegerile, a declarat Victor .

Victor Ponta, intrebat daca Traian Basescu i-a telefonat dupa alegeri: Nu. Doar in America sunt oamenii politicosi

Intrebat luni daca presedintele Traian Basescu i-a telefonat dupa aflarea rezultatelor alegerilor parlamentare, premierul Victor Ponta a raspuns negativ, punand totul pe seama unei lipse de politete. Nu. Dar .

Ce memorie scurta are Traian Basescu. Vezi ce declara in 2008 si ce a declarat acum

Mihai Gadea si Razvan Dumitrescu au prezentat duminica seara, in cadrul editiei speciale a emisiunii Sinteza Zilei, doua declaratii ale presedintelui Traian Basescu in care acesta declara ca formarea.

Traian Basescu participa luni la Oslo la ceremonia de decernare a Premiului Nobel pentru Pace

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa participe luni, la Oslo, la ceremonia decernare a Premiului Nobel pentru Pace in 2012, premiu acordat Uniunii Europene, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Ceremonia are loc la ora 14:00, la sediul Primariei orasului Oslo.

Traian Basescu: Romanii vor constata ca cei de la putere, care le cer votul, sunt parte a unei inselatorii

Presedintele Traian Basescu, a declarat vineri, la Palatul Cotroceni, ca Romania are o Constitutie cu imperfectiuni, insa ea este una democratica, moderna, care garanteaza evolutia pozitiva a Romaniei.

USL il acuza pe Traian Basescu de tradare nationala.

Liderul eurodeputatilor PSD, Catalin Ivan, a sustinut, duminica, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu este cel mai iresponsabil sef de stat din istoria mapamondului, potrivit Mediafax. El l-a acuza pe presedinte de faptul ca, prin declaratiile sale, a facut un gest grav de tradare nationala. Am spus multe in aceasta campanie despre Traian Basescu, dar nu am spus ca e cel mai iresponsabil sef de stat din istoria nu numai a Romaniei, ci cred ca a mapamondului.

Traian Basescu: Exista riscul ca dupa aceste alegeri sa revenim intr-o zona gri in care sa aratam din nou ca nu ne stim directia

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, de la Predeal, ca este ingrijorat de faptul ca Romania risca, dupa alegeri, sa revina intr-o zona gri in care sa aratam din nou ca nu ne stim directia. Seful statului i-a indemnat pe romani sa iasa la vot precizand ca optiunea lor electorala va indica directia in care se indreapta Romania. Sunt lideri care sustin directia vest si lideri care sustin 'hai sa o dam mai cu Rusia, mai cu China', ori in functie de votul de maine al romanilor vom intelege ce vrea poporul dupa ce initial a vrut Uniunea Europeana si America.

VIDEO Traian Basescu: Numarul parlamentarilor va creste de la 470 la circa 520. / Fac un ultim apel la guvern sa publice cifra oficiala a electorilor romani. / Semnalul dat ieri de Hillary Clinton la OSCE e unul extrem de grav. / Noul premier trebuie sa f

Partidele politice nu au reusit sa faca o campanie electorala care sa plece de la premisele reale, iar noul prim ministru ar trebui sa aiba un profil proeuropean, proatlantist, pentru ca acestea sunt interesele nationale vitale, a afirmat, vineri, presedintele Traian Basescu in ultima declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni inaintea alegerilor parlamentare de duminica, 9 decembrie. El a mai precizat ca noul premier trebuie sa vina dintre cei alesi in aceasta campanie, trebuie sa aiba capacitatea sa realizeze o majoritate, sa dea raspuns prin programul pe care il propune realitatilor economice, sociale si politice ale Romaniei si ca s-ar bucura ca acesta sa fie un om cu experienta in administratia centrala, sa mai fi condus un Guvern, o structura la nivel central. Seful statului a lansat un ultim apel la guvern, la premier si la ministrul de Interne sa publice cifra oficiala a electorilor romani si i-a indemnat pe romani sa voteze duminica asa cum cred ca este bine pentru tara.

Presedintele Traian Basescu a participat la ceremonia de decernare a premiului Nobel pentru Pace, la Oslo

Presedintele Traian Basescu a participat luni, la Oslo, la ceremonia de decernare a premiului Nobel pentru pace acordat in 2012 Uniunii Europene. Afectata de cea mai importanta criza din istoria sa, UEa .

Traian Basescu: Nu vreau ca Romania sa fie o tara in zona gri

Catalin Ivan, PSD: Avem cel mai iresponsabil sef de stat din istoria mapamondului Presedintele Traian Basescu si-a exprimat ieri optiunea electorala si a punctat ca voteaza pentru continuitate in drumul spre Vest, adaugand ca Romania poate sa fie prietena cu Rusia sau China, dar drumul trebuie sa fie spre valorile euroatlantice, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )