Libnet.ro
UNICEF

01:05

Voiculescu: Pentru cei care nu ma plac, REVIN

Adevărul Adevărul,
Voiculescu: Pentru cei care nu ma plac, REVIN

Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat joi de magistratii Tribunalului Bucuresti la cinci ani de inchisoare cu executare, le-a transmis celor care nu-l plac ca va reveni orice s-ar intampla, precizand ca va ataca decizia instantei pentru ca este nedreapta. continuă pe Adevărul

Voiculescu: Pentru cei care nu ma plac, revin

Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat joi de magistratii Tribunalului Bucuresti la cinci ani de inchisoare cu executare, le-a transmis celor care nu-l plac ca va reveni orice s-ar intampla, precizand ca va ataca decizia instantei pentru ca este nedreapta.

Radu Tudor: Dan Voiculescu trebuie dat ca exemplu pentru cei care i se opun lui Traian Basescu, la fel ca si Adrian Nastase

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, joi, ca decizia condamnarii lui Dan Voiculescu este un exemplu pentru cei care i se opun presedintelui Traian Basescu, facand o comparatie cu cazul Adrian Nastase. in.

Radu Tudor: Dan Voiculescu a fost dat ca exemplu pentru cei care i se opun lui Traian Basescu, la fel ca si Adrian Nastase

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, joi, ca decizia condamnarii lui Dan Voiculescu este un exemplu pentru cei care i se opun presedintelui Traian Basescu, facand o comparatie cu cazul Adrian Nastase. in.

Aveti venituri din chirii sau teren dat in arenda? Finantele au modificat vineri seara Codul Fiscal, introducand contributiile de sanatate pentru cei care au venituri din chirii si arenda

Vineri seara Guvernul a publicat in Monitorul Oficial Ordonanta care cuprinde modificarile la Codul Fiscal despre care HotNews. ro a scris pe cand erau sub forma de proiect. Actul normativ adoptat vineri contine doua structuri normative diferite, respectiv: modificarea Codului fiscal privind introducerea contributiei individuale la asigurarile de sanatate pentru persoanele care realizeaza venituri din cedarea folosintei bunurilor inchiriere, arendare), precum si implementarea sistemului national de raportare, verificare, monitorizare si control a situatiilor financiare si a bugetelor apartinand institutiilor publice. Consultati actul normativ aici!.

O femeie operata si imobilizata, externata ca nu are bani de tratament. Apel pentru cei care vor sa ajute

Caz cutremurator la Focsani, unde o femeie operata in urma cu 10 zile, dupa un accident de circulatie, traieste intr-o masina, la mila trecatorilor. A fost data afara din spital, ca un caine, pentru ca.

Dan Voiculescu - Decizia, o nedreptate. Mesaj catre cei care nu ma plac: Sa nu se bucure prematur, orice s-ar intampla, REVIN :)

Dan Voiculescu a postat un scurt mesaj, pe blogul lui, in care afirma ca decizia din dosarul Telepatia in care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare este o nedreptate.

Dan Voiculescu: Singura acuzatie care mi se poate aduce este cea de INFLUENTARE ...

Dan Voiculescu, condamnat joi la cinci ani de inchisoare cu executare in cazul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), a scris pe blogul personal ca decizia Tribunalului Bucuresti este o nedreptate. Dar ea nu inseamna nimic in comparatie cu nedreptatile de langa noi: copii saraci, care nu au bani de haine ori rechizite si nu pot sa mearga la scoala; tineri fara un loc de munca, indiferent de efortul facut; parinti care isi ingroapa copiii din culpe medicale ori indiferenta .

Ultimasansa pentru cei care vor sa urmeze masteratul la Dunarea de Jos: inca o sesiune de admitere

Pastrand traditia de la admiterea la Ciclul I Studii universitare de licenta, Universitatea Dunarea de Jos din Galati va organiza o a doua sesiune de admitere si pentru Ciclul II Studii universitare de masterat. Imediat dupa afisarea rezultatelor finale din prima sesiune, facultatile care mai au locuri disponibile, atat la forma de invatamant buget, cat si la taxa, vor incepe inscrierile.

Invata-ti copilul cum sa se protejeze de cei care ii fac rau!

Pe masura ce copilul creste si se confrunta cu lumea dura in care traieste, trebuie sa iasa din sfera de protectie excesiva pe care parintii si caminul le ofera si sa invete cate putin cum sa aiba grija de sine.

Cu ce fel de probleme sexuale se confrunta cei care lucreaza prea mult

Numarul celor care lucreaza prea mult, in detrimentul vietii lor sexuale este in continua crestere. Fenomenul nu este limitat si este specific multor zone geografice. Site-ul Netdoctor. co. uk trateaza subiectul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2318 seconds )