Libnet.ro
UNICEF

13:00

Voiculescu recunoaste: vrea acuzarea lui Basescu pentru inalta tradare. Antonescu refuza

Adevărul Adevărul,
Voiculescu recunoaste: vrea acuzarea lui Basescu pentru inalta tradare. Antonescu refuza

Daca cineva mai avea vreun dubiu, acum e clar. Declaratiile au fost facute chiar de catre Dan Voiculescu in cadrul Consiliului National al Partidului Conservator care are loc sambata, la Palatul Parlamentului si confirma ceeace sustineam acum cateva zile. Sa rememoram. continuă pe Adevărul

Voiculescu: Ma gandesc daca ideea lui Basescu privind inalta tradare nu este buna de discutat in USL

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, sambata, ca se gandeste daca nu cumva afirmatia sefului statului potrivit careia s-ar dori aplicarea articolului din Constitutie legat de inalta tradare este o idee buna, care ar merita sa fie discutata in USL.

Premierul moldovean i-a multumit lui Traian Basescu pentru sustinerea cauzei tarii sale

PremierulRepublicii Moldova, Iurie Leanca, a fost primit, joi seara, la Palatul Cotroceni, multumindu-i presedintelui Traian Basescu pentru sustinerea cauzei tarii sale. Presedintele Romaniei i-a readus.

Cuplul Ponta-Voiculescu cauta cu disperare pretexte pentru acuzarea Presedintelui Basescu

Aceasta este explicatia evenimentelor din ultimele zile. Cum sa constitui o comisie parlamentara pentru anchetarea unei tranzactii comerciale intre doi privati, vanzatorul fiind italian, chiar daca o parte este Ioana Basescu, fiica Presedintelui?.

Editorul NewEurope: Am vorbit cu Voiculescu inainte de publicarea articolului Basescu, ...

Editorul NewEurope, Basil Coronakis, a declarat, marti, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca s-a consultat cu Dan Voiculescu inainte de publicarea articolului Basescu, ultimul autocrat al Europei. Stire in curs de actualizare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )