Libnet.ro
UNICEF

23:15

Volkswagen micsoreaza productia la sase uzine din cauza unui conflict cu doi furnizori care refuza sa livreze componente

Hotnews Hotnews,
 Volkswagen micsoreaza productia la sase uzine din cauza unui conflict cu doi furnizori care refuza sa livreze componente

O disputa cu doi furnizori afecteaza productia a sase uzine Volkswagen la care cei 28. 000 de angajati vor avea program redus de munca. Disputa este legata de foi furnizori ce refuza sa mai livreze componente catre Volkswagen, din cauza unei dispute pe probleme financiare. continuă pe Hotnews

Trafic blocat intre Pitesti si Campulung, din cauza unui grav accident rutier

Traficul rutier este blocat, luni dimineata, pe DN 73, in localitatea argeseana Mihaesti, unde trei persoane au fost ranite, doua fiind incercarate, dupa ce masinile in care erau s-au.

Volkswagen ar putea pierde 40 de milioane de euro pe saptamana din cauza conflictului cu un furnizor

Volkswagen ar putea pierde pana la 40 de milioane de euro pe saptamana din cauza unui conflict cu un furnizor, grupul fiind nevoit sa reduca programul de lucru la mai multe fabrici din Germania, potrivit unui analist citat de Bloomberg.

Lovitura pentru Volkswagen. intrerupe productia modelului Golf la cea mai mare uzina din Germania

Volkswagen VW) va suspeda incepand de luni, pentru o saptamana, productia modelului Golf la cea mai mare uzina pe care o detine in Germania, la Wolfsburg, din cauza disputelor cu doi.

Volkswagen intrerupe productia modelului Golf la cea mai mare uzina din Germania

Volkswagen VW) va suspeda incepand de luni, pentru o saptamana, productia modelului Golf la cea mai mare uzina pe care o detine in Germania, la Wolfsburg, din cauza disputelor cu doi furnizori, relateaza AFP, potrivit News. ro. Decizia vine la numai cateva zile dupa ce grupul a redus programul de lucru la mai multe fabrici din Germania.

Volkswagen va reduce programul de lucru pentru aproximativ 28.000 de salariati

Grupul auto german Volkswagen a anuntat luni ca disputele cu doi furnizori ii afecteaza productia la sase uzine si va reduce programul de lucru pentru aproximativ 28. 000 de salariati din Germania, transmite AFP.

Primarul Sectorului 5 spune vrea sa darame gardul Palatului Parlamentului si sa transforme curtea in zona de promenada, dar nu poate din cauza Catedralei Neamului

Primarul Sectorului 5 al Bucurestiului, Daniel Florea, a declarat, in cadrul unui interviu pentru Mediafax, ca doreste sa darame gardul care inconjoara Casa Poporului si ar transforma curtea Parlamentului intr-o zona de promenada, insa nu poate pana nu va fi gata constructia Catedralei Neamului.

Controverse dupa ce atleta Caster Semenya a castigat cursa de 800 de metri la Jocurile Olimpice: Unele voci sustin ca sportiva ar putea avea un avantaj din cauza nivelului ridicat de testosteron natural produs de organismul sau

Jurnalista Christie Blatchford atrage atentia, intr-un articol publicat pe site-ul nationalpost. com, asupra unei probleme compexe a lumii moderne care a iesit la iveala la editia din acest an a Jocurilor.

ANPC a inchis temporar trei terase celebre din Mamaia din cauza neregulilor constatate (VIDEO)

Ziua si restaurantul inchis in statiunea Mamaia! Noi localuri de lux, mereu pline ochi de turisti, au fost inchise din cauza neregulilor. Inspectorii ANPC s-au dovedit neiertatori si au pus.

Ali Daqneesh a murit din cauza bombei care a facut ca fratele sau Omran sa devina o imagine-simbol pentru razboiul sirian

Cand bombele au cazut peste casa familiei Daqneesh, unul dintre copii a iesit dintre daramaturi aproape nevatamat si a devenit imediat un simbol global pentru ce se intampla in razboiul din Siria, scrie The Telegraph.

Locuitorii unei insule din Alaska au votat sa se mute pe continent din cauza efectelor incalzirii globale

Comunitatea insulara Shishmaref, situata in nordul statului Alaska SUA), si-a exprimat prin referendum optiunea de a se muta pe teritoriul continental din cauza efectelor schimbarilor climatice asupra insulei, relateaza EFE, citata deAgerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )