Libnet.ro
UNICEF

16:00

Volkswagen ofera 6,7 miliarde euro pentru restul pe care nu il detine la Scania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Volkswagen ofera 6,7 miliarde euro pentru restul pe care nu il detine la Scania

Producatorul german de autoturisme Volkswagen AG VW), cel mai mare din Europa, ofera 6,7 miliarde euro 9,2 miliarde dolari) pentru restul pe care nu il detine la constructorul suedez de camioane Scania AB, reluand astfel un plan anterior privind crearea unei divizii globale de profil care sa concureze cu Daimler AG si Volvo AB, lideri in sectorul camioanelor. continuă pe Ziarul Bursa

CFR ofera peste 1 mld. euro pentru modernizarea a 80 km de cale ferata

CFR asteapta pana la 10 aprilie oferte pentru lucrari de modernizare a 80,8 kilometri de cale ferata in judetul Arad. Proiectul este impartit in doua loturi, cu o valoare totala estimata la 4,71 miliarde lei 1,04 miliarde euro), cu TVA.

Volkswagen vrea sa preia INTEGRAL Scania pentru 6,7 miliarde de euro

Volkswagen a facut o oferta de 6,7 miliarde euro pentru preluarea integrala a producatorului suedez de autocamioane Scania, unde grupul german detine deja participatia majoritara, considerand ca poate realiza.

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 2,845 miliarde euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 2,845 miliarde euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012, conform anuntului BCE.

Bancile elene majore ar putea avea un deficit de capital de cinci miliarde euro

Primele patru mari banci grecesti - National Bank of Greece, Alpha Bank, Piraeus Bank si Eurobank - ar avea nevoie de capital suplimentar in valoare totala de cinci miliarde euro, potrivit unor surse citate de agentia Reuters, care arata ca acest necesar va rezulta din noile teste de stres derulate de banca centrala de la Atena.

Gigi Becali intentioneaza sa doneze 500.000 euro pentru a ridica o manastire in locul unde a avut loc accidentul din Apuseni

Din inchisoare, Gigi Becali se gandeste la victimele accidentului din Apuseni. Latifundiarul vrea sa doneze jumatate de milion de euro pentru a ridica o manastire chiar in locul in care a cazut avionul, scriu.

Volkswagen vrea sa preia controlul integral la Scania

Compania auto germana Volkswagen VW) ofera 6,7 miliarde de euro pentru preluarea integrala a producatorului suedez de autocamioane Scania unde VW detine deja pachetul majoritar), considerand ca poate reduce cheltuielile dupa ce va controla toate actiunile, transmite Bloomberg.

UE ofera ajutoare de 3,5 miliarde euro cetatenilor saraci din statele membre

Parlamentul European PE) va continua sa sustina populatia defavorizata din Uniune cu asistenta materiala, alimente, si ajutoare, pe perioada 2014 - 2020, cu un buget majorat la 3,5 miliarde de euro, potrivit unui acord votat astazi.

Business B1 la zi: Salariu mediu de 1.300 de euro pentru managerii de proiect din Romania

Un manager de proiect din Romania castiga in medie de la 1. 300 euro net pe luna in sus, scrie Ziarul Financiar. in prezent, pe piata locala exista aproximativ 10. 000 de angajati care lucreaza pe o astfel de.

20 de milioane de euro pentru educatia din Republica Moldova

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea a discutat, vineri, in Chisinau, cu omologul moldovean al domniei sale, Marcel Raducan, despre implementarea Programului de asistenta tehnica si financiara, ce prevede un ajutor nerambursabil de 100 de milioane de euro din partea tarii noastre pentru Republica Moldova, in vederea unor investitii in infrastructura educationala, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

MADR vrea sa acceseze 150 de milioane de euro pentru ferme

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anuntat, ieri, ca in luna mai ar urma sa fie accesate primele fonduri europene din perioada 2014-2020 pentru proiecte de investitii in ferme, in valoare totala de 150 de milioane de euro, conform Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )