Libnet.ro
UNICEF

16:00

Volumul investitiilor imobiliare, in scadere pe primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Volumul investitiilor imobiliare, in scadere pe primul semestru

Volumul investitiilor pe piata imobiliara locala a atins valoarea de 190 de milioane de euro, in primul semestru din 2015, fiind in scadere fata de aceeasi perioada de anul trecut, potrivit unui raport de piata al companiei de consultanta imobiliara JLL. continuă pe Ziarul Bursa

Cod galben de dezghet pe piata imobiliara. Evaluatorii de la Darian au remarcat interesul investitorilor noi

Pretul mediu de tranzactionare a apartamentelor vechi la nivel national a fost de 674 euro/metru patrat in primul semestru al anului, in timp ce locuintele noi s-au vandut la o medie de 779 de euro pe metru patrat, potrivit unei analize a companiei de consultanta si evaluare Darian.

JLL: Cererea de spatii de birouri din primul semestru a fost la cel mai ridicat nivel inregistrat vreodata

Peste 400. 000 de metri patrati de spatii de birouri sunt in diverse stadii de constructie, dar cererea in primul semestru a fost la cel mai ridicat nivel inregistrat vreodata in Romania, arata JLL in raportul de piata privind principalele trenduri remarcate in piata imobiliara comerciala, conform lui Andrei Vacaru, Capital Markets Consultant and Head of Research.

Piata imobiliara a intrat pe crestere

Pretul mediu de tranzactionare a apartamentelor vechi la nivel national a fost de 674 euro/metru patrat in primul semestru al anului, in timp ce locuintele noi s-au vandut la o medie de 779 de euro pe metru patrat, potrivit unei analize a companiei de consultanta si evaluare Darian.

INS: Volumul cifrei de afaceri in comertul cu amanuntul a crescut cu aproape 5% in primul semestru, un rol important avand vanzarile de produse alimentare, bauturi si tutun

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul a crescut in primul semestru cu 4,8 la suta ca serie bruta, fata de perioada similara a anului trecut. Cresterea este o urmare a avansului vanzarilor de.

Anul acesta anunta revenirea interesului investitorilor pentru piata imobiliara din Romania

Piata imobiliara romaneasca din prima jumatate a anului 2015 se afla pe un trend ascendent pe toate sectoarele imobiliare, astfel ca cel mai bun semnal al revenirii pietei imobiliare este dat de interesul manifestat atat de investitorii noi pe piata din tara noastra, cat si de revenirea celor care aveau proiecte la noi in tara si care, in ultima perioada, au hibernat, arata o analiza Darian privind piata imobiliara in acest an.

ING Bank Romania, profit in scadere cu 6%, in primul semestru

Profitul net al ING Bank Romania a scazut in primul semestru al acestui an la 155 milioane de lei, fiind cu 6% mai mic fata de prima jumatate a anului anterior, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Profitul Farmaceutica Remedia s-a prabusit cu aproape 95%, in primul semestru

Distribuitorul de medicamente Farmaceutica Remedia Deva RMAH) a inregistrat, in primul semestru, un profit net de doar 65. 788 de lei, in scadere cu 94,75% comparativ cu aceeasi perioada de anul trecut, in timp ce veniturile totale au fost mai mici cu 5%, ajungand la valoarea de 115,2 milioane lei, potrivit raportului financiar al companiei.

Traficul pe Aeroportul Cluj a crescut cu 30 la suta in primul semestru din 2015

Traficul aerian de pe Aeroportul din Cluj a crescut cu 30% in primul semestru al anului 2015. Pentru acest an, conducerea aeroportului estimeaza atingerea cifrei de 1,4 milioane de pasageri transportati de pe Aeroportul International Cluj.

Grupul Garanti Romania a inregistrat profit net de 75 milioane lei in primul semestru

Grupul Garanti Romania a inregistrat profit net de 75 milioane lei, in primul semestru, in timp veniturile nete consolidate ale Grupului s-au ridicat, in primele sase luni, la 287,3 milioane lei, iar activele totale au urcat la 9,76 miliarde lei.

Veniturile Telekom in Romania au scazut cu 4,2% in primul semestru, la 482 milioane de euro

Veniturile Telekom in Romania au scazut cu 4,2% in primul semestru, de la 503 milioane euro in primele sase luni ale anului trecut la 482 milioane euro in acelasi interval din acest an, evolutia negativa fiind determinata de reducerea tarifelor de incheiere a apelurilor, in trimestrul doi din 2014.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )