Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vor exista urmari. Ce promite RUSIA ca se va intampla in Republica Moldova, in viitorul apropiat

Antena3 Antena3,
 Vor exista urmari. Ce promite RUSIA ca se va intampla in Republica Moldova, in viitorul apropiat

Cooperarea economica dintre Republica Moldova si Rusia va avea de suferit daca guvernul de la Chisinau semneaza Acordul de asociere cu Uniunea Europeana, iar in ceea ce priveste regiunea separatista. continuă pe Antena3

Risca Republica Moldova sa sfideze Rusia si sa semneze tratatul cu UE?

Republica Moldova risca sa fie scoasa de pe piata statelor membre CSI, ca sanctiune din partea Rusiei daca semneaza tratatul de asociere cu Uniunea Europeana, a declarat directoarea Centrului de Studii Strategice si Reforme a Republicii Moldova, Galina Shelar, citata de agentia Itar-Tass.

Barroso, in vizita in Republica Moldova, inainte de semnarea Acordului de Asociere

Seful Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, se afla miercuri si joi intr-o vizita in Republica Moldova, in cadrul unui turneu care include si Georgia, in contextul in care cele doua tari vor semna Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana, conform CE, citata de Mediafax.

De ce Republica Moldova nu poate cumpara curent la un pret mai mic

Republica Moldova ar putea procura energie electrica mai ieftina, sustin autorii unui studiu, contrazisi insa de alti experti care spun ca acest lucru este imposibil din cauza lipsei interconexiunilor cu sistemul energetic al Romaniei si a incapacitatii de a negocia cu furnizorii din regiune.

De ce Republica Moldova nu poate cumpara curent electric la un pret mai mic

Republica Moldova ar putea procura energie electrica mai ieftina, sustin autorii unui studiu, contrazisi insa de alti experti care spun ca acest lucru este imposibil din cauza lipsei interconexiunilor cu sistemul energetic al Romaniei si a incapacitatii de a negocia cu furnizorii din regiune.

Cu Monica Macovei despre destinul comun cu Republica Moldova

In cadrul Scolii de Cultura si Afirmare Romaneasca a avut loc astazi o intalnire intre tinerii unionisti din Republica Moldova si Eurodeputatul roman Monica Macovei. Primii sunt cei care au dus greul campaniei de informare din timpul recensamantului din Republica Moldova, iar cea de-a doua al traseului european al celui de al doilea stat romanesc.

Doua saptamani cruciale pentru Republica Moldova. Cum se vede soarta Moldovei de la Bucuresti

Cu cateva zile inaintea semnarii de catre Republica Moldova a Acordurilor de Asociere la Uniunea Europeana 27 iunie), Fundatia Universitara a Marii Negre lanseaza la Bucuresti volumul Groapa cu lei al cunoscutului jurnalist si publicist, Constantin Tanase, director al ziarului Timpul.

FOTO Trofeul festivalului George Grigoriu - un BMW de ultima generatie a fost castigat de o trupa din Republica Moldova

Un concurent care anul trecut a luat o mentiune a castigat actualul trofeu al Festivalului George Grigoriu de la Braila. Eugeniu Andriev face parte din trupa Art Band, din Republica Moldova, si, impreuna cu colegii sai, Mariana si Sergiu, a reusit sa stranga cele mai multe puncte din partea juriului si sa castige marele premiu, un mult ravnit autoturism BMW.

Liderul de la Tiraspol Evgheni Sevciuk: Cea mai buna solutie este un divort civilizat intre Transnistria si Republica Moldova

Liderul regimului de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk, a declarat, intr-un interviu pentru Euronews, ca semnarea Acordului de Liber Schimb intre Chisinau si Bruxelles va avea consecinte negative pentru Transnistria si, in acest context, un divort civilizat de Republica Moldova ar fi cea mai buna solutie, transmite Mediafax.

James Appathurai, asistent adjunct al Secretariatului General NATO pentru Politica de Securitate: Interesul pentru Republica Moldova arata ca tara are o pozitie geostrategica importanta

Fostul purtator de cuvant al NATO, James Appathurai, sustine ca Moldova nu a fost vizata intamplator de liderul de la Casa Alba, Barack Obama, atunci cand a anuntat ca SUA vor aloca un miliard de dolari pentru consolidarea securitatii in Europa de Est.

Pretul la zahar pe piata interna a ramas neschimbat de anul trecut, potrivit Uniunii Producatorilor de Zahar din Republica Moldova

Reprezentantii Uniunii Producatorilor de Zahar din Moldova UPZM) au prezentat argumentele pentru care pretul la zahar a ramas identic cu cel din 2013, chiar daca in Ucraina a crescut cu 66%.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )