Vor fi produse cu zeci de mii de masini mai putin, iar preturile la autovehiculele second-hand vor exploda
Criza de microcipuri face ca timpul de asteptare pentru o masina noua sa se dubleze. Este un deficit de semiconductori la nivel mondial. Multe fabrici au suspendat productiile anul acesta pentru perioade scurte, iar altele au anuntat ca vor produce cu zeci de mii de masini mai putin. Preturile la masinile second-hand au crescut si ele. continuă pe Antena3
• Fabricile vor produce cu zeci de mii de masini mai putin, iar preturile la autovehiculele second-hand vor exploda
Criza de microcipuri face ca timpul de asteptare pentru o masina noua sa se dubleze. Este un deficit de semiconductori la nivel mondial. Multe fabrici au suspendat productiile anul acesta pentru perioade scurte, iar altele au anuntat ca vor produce cu zeci de mii de masini mai putin. Preturile la masinile second-hand au crescut si ele.
• Cele 11 spitale din Romania care au ars in mai putin de 1 an. Tragediile care ne-au marcat
Un nou incendiu a avut loc, astazi, la sectia de Boli Infectioase la Spitalul Movila din Ploiesti. Incendiul a izbucnit in jurul orei 4 dimineata. Din pacate, doi barati si-au pierdut viata. 11 incendii in mai putin de un an in doar 12 luni, 11 incendii au avut loc in spitalele care trateaza pacientii de .
• Lista tragediilor din spitalele COVID: 11 incendii in mai putin de un an
Din 14 noiembrie 2020, cand s-a produs tragedia de la Piatra Neamt, nu mai putin de 11 incendii au izbucnit la spitalele din Romania. Unele au fost minore si au fost stinse de angajati, altele .
• Ard spitalele Romaniei. Lista neagra a tragediilor: 11 incendii in mai putin de un an
Incendiul de la Ploiesti continua lista tragediilor deschise, in urma cu un an, la Piatra Neamt. 11 incendii s-au produs in spitalele din Romania. Cele mai multe au avut loc in unitatile medicale care trateaza pacienti COVID, scrie Click. ro care publica lista neagra a tragediilor produse in timpul pandemiei de COVID-19 in Romania.
• Teoria unui epidemiolog francez de origine romana despre virulenta SARS-CoV-2. Nici HIV nu a devenit mai putin agresiv in timp
Profesorul universitar si cercetatorul la Universitatea Montpellier Mircea Sofonea considera ca virusul a devenit nu doar mai transmisiv, ci si mai agresiv, contrazicandu-i astfel pe cei mai multi epidemiologi si vaccinologi, care spun ca in scurt timp virusul isi va pierde virulenta si se va autoepuiza.