Libnet.ro
UNICEF

18:00

Voronin cere UE sa condamne declaratiile lui Basescu privind Republica Moldova.

România Liberă România Liberă,
Voronin cere UE sa condamne declaratiile lui Basescu privind Republica Moldova.

Liderul comunistilor din Repulica Moldova, Vladimir Voronin, i-a cerut, vineri, comisarului european pentru Extindere sa condamne declaratiile presedintelui Basescu privind identitatea romaneasca a Republicii Moldova, conform Mediafax. Citeste si: Basescu a decorat mai multi membri ai Parlamentului Republicii Moldova Noi cerem Bruxelles-ului deschis sa condamne afirmatiile presedintelui Romaniei. Moldova nu este al doilea stat romanesc, nu este pamant romanesc, iar moldovenii nu sunt . continuă pe România Liberă

Declaratiile lui Basescu privind unirea au turnat benzina pe focul din Gagauzia

Declaratiile presedintelui Traian Basescu despre unirea Romaniei cu Republica Moldova au alimentat initiativele pentru organizarea referendumului din Gagauzia privind o eventuala independenta, a declarat presedintele Parlamentului de la Chisinau, Igor Corman, intr-o emisiune a postului public Moldova 1, transmit sursele de presa.

Sesizarea lui Basescu privind modificarea legii asociatiilor, miercuri, la CCR.

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate, miercuri, sesizarea presedintelui Basescu in cazul Legii privind asociatiile si fundatiile, conform Agerpres. Actul normativ prevede, printre altele, interzicerea utilizarii in denumirea asociatiei sau fundatiei a unor sintagme sau cuvinte susceptibile sa creeze confuzie cu denumirea unor autoritati sau institutii publice, iar asociatiile sau fundatiile care cad sub incidenta acestei prevederi trebuie sa-si schimbe denumirea in termen de doi .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )