Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vosganian: Ponta nu s-a simtit niciodata in largul sau cu mine in preajma

Adevărul Adevărul,
Vosganian: Ponta nu s-a simtit niciodata in largul sau cu mine in preajma

Ministrul demisionar al Economiei, Varujan Vosganian, a declarat marti ca a ales aceasta varianta pentru nu doreste sa complice situatia Guvernului si pentru ca premierul Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu el in preajma. continuă pe Adevărul

Vosganian: Ponta nu s-a simtit niciodata in largul lui cu mine in preajma

Varujan Vosganian, ministrul demisionar alEconomiei, a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta nu s-a simtit niciodata in largul lui in preajma sa, precizand ca demisia sa a rezolvat astfel si alte.

Vosganian: Ponta nu s-a simtit bine cu mine in preajma.

Fostul Ministru al Economiei, Varujan Vosganian a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta nu s-a simtit niciodata in largul lui in preajma sa, iar demisia sa a rezolvat astfel si alte probleme colaterale. Victor Ponta nu s-a simtit niciodata in largul lui cu mine in preajma. Demisia mea rezolva si alte probleme. Nu vreau sa complic situatia unui Guvern care are si-asa o situatie complicata. Am ales aceasta varianta pentru ca nu pot sa risc in numele poporului roman, a declarat .

Varujan Vosganian: Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu mine in Guvern

Varujan Vosganian a declarat marti intr-o conferinta de presa ca Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu mine in Guvern. Intrebat la ce anume s-a referit, Vosganian a refuzat sa dea detalii, spunind ca va detalia in memoriile sale. Intrebat de jurnalisti daca il considera pe Adriean Videanu vinovat de subminare a economiei nationale, Vosganian a spus ca daca Videanu a facut exact ce am facut si inseamna ca este nevinovat. Reamintim ca Vosganian si-a dat demisia luni din functia de ministru al Economiei, dupa ce plenul Senatului a votat luni dupa-amiaza impotriva cererii procurorilor de incuviintare a inceperii a urmaririi penale pe numele lui Vosganian intr-un dosar de subminare a economiei nationale. Revenim cu amanunte.

Varujan Vosganian: Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu mine in Guvern/ Daca Videanu a facut exact ce am facut si eu inseamna ca este nevinovat

Varujan Vosganian a declarat marti intr-o conferinta de presa ca Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu mine in Guvern. Intrebat la ce anume s-a referit, Vosganian a refuzat sa dea detalii, spunind ca va detalia in memoriile sale. Intrebat de jurnalisti daca il considera pe Adriean Videanu vinovat de subminare a economiei nationale, Vosganian a spus ca daca Videanu a facut exact ce am facut si eu inseamna ca este nevinovat. Reamintim ca Vosganian si-a dat demisia luni din functia de ministru al Economiei, dupa ce plenul Senatului a votat luni dupa-amiaza impotriva cererii procurorilor de incuviintare a inceperii a urmaririi penale pe numele lui Vosganian intr-un dosar de subminare a economiei nationale. Revenim cu amanunte.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )