Libnet.ro
UNICEF

11:00

Vosganian: Societatea romaneasca nu este pregatita pentru exploatarea aurului de la Rosia Montana acum

Adevărul Adevărul,
Vosganian: Societatea romaneasca nu este pregatita pentru exploatarea aurului de la Rosia Montana acum

Societatea romaneasca nu este pregatita pentru exploatarea aurului de la Rosia Montana in acest moment, dar asta nu inseamna ca cineva crede ca aurul va ramane acolo fara sa fie extras vreodata, a declarat, intr-o conferinta de presa, Varujan Vosganian, ministrul Economiei. continuă pe Adevărul

Varujan Vosganian: Societatea romaneasca nu este inca pregatita sa abordeze tema Rosia Montana pentru ca nu dispune de suficiente informatii

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, considera ca societatea romaneasca nu este suficient de bine informata pentru a fi pregatita sa abordeze subiectul Rosia Montana. Societatea romaneasca nu este inca pregatita sa abordeze aceasta tema pentru ca nu dispune de suficiente informatii. Sunt convins ca intr-o buna zi aurul de acolo va fi exploatat, a spus Vosganian intr-o conferinta de presa. Reamintim ca presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat in cursul diminetii, pentru Adevarul. ro, ca Victor Ponta isi doreste adoptarea proiectului Rosia Montana dar nu vrea sa-si asume responsabilitatea pentru asta.

Vosganian: Societatea romaneasca nu are suficiente date privind proiectul Rosia Montana

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, apreciaza ca in prezent societatea romaneasca nu este pregatita sa abordeze proiectul Rosia Montana, pentru ca nu are suficiente informatii, dar considera ca aurul va fi exploatat atunci cand vor fi.

Subiectele Zilei: Cum pregateste un mogul asiatic exploatarea aurului cu cianuri in Baia Mare; Banii pentru maidanezi au fost risipiti. Indolenta lui Oprescu ne costa inca 10 milioane de euro; Reducerea CAS baga o noua zazanie in Coalitie. Nebuloasele di

Primul primar care anunta ca va pune in aplicare legea eutanasierii: Cei 700 de caini din adapost vor fi eutanasiati primii. Autoritatile din Ploiesti. Cetatenie pentru romanii de pretutindeni. Problema acordarii cetateniei romane pe criterii etnice revine in actualitate prin anuntul facut ieri de.

Cum pregateste un mogul asiatic exploatarea aurului cu cianuri in Baia Mare.

In timp ce protestele impotriva exploatarii miniere din Rosia Montana ating apogeul, la cateva sute de kilometri mai la nord, in Baia Mare, un mogul kazah se pregateste sa reia exploatarea cu cianuri a minereului si sterilului aurifer. Aceasta exploatare ar urma sa aiba loc cu ajutorul activelor fostei uzine Aurul din Baia Mare, care a dat faliment dupa accidentul ecologic din anul 2000. Atunci, din cauza ploilor abundente, digul de pamant al unui iaz cu cianuri s-a rupt, iar apa s-a revarsat .

Oficial US Navy: Flota americana, pregatita pentru un atac puternic asupra Siriei

Navele de razboi americane din Mediterana sunt pregatite pentru un atac puternic impotriva regimului sirian daca presedintele Barack Obama da ordin in acest sens, a declarat, ieri, un oficial civil din cadrul US Navy, informeaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )