Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vot crucial in Republica Moldova. Peste 3,2 milioane de cetateni, asteptati la vot pentru a-si alege parlamentarii

Antena3 Antena3,
Vot crucial in Republica Moldova. Peste 3,2 milioane de cetateni, asteptati la vot pentru a-si alege parlamentarii

Moldovenii de peste Prut sunt chemati la urne, la alegerile parlamentare. Rezultatul acestor alegeri ar putea sa decida directia in care se va indrepta republica Moldova de-acum inainte: Uniunea Europeana sau. continuă pe Antena3

Republica Moldova: Peste 3,2 milioane de cetateni sunt asteptati la urne duminica pentru alegerea noului Parlament

Peste 3,2 milioane de cetateni cu drept de vot din Republica Moldova sunt asteptati, duminica, la urne, cu prilejul alegerilor parlamentare. Ei vor desemna, prin vot direct, cei 101 membri ai Legislativului care vor obtine un mandat de patru ani.

Alegeri parlamentare in Republica Moldova. Peste 3,2 milioane de cetateni, asteptati la urne

UPDATE - Peste 43. 000 de moldoveni au votat pana la ora 8. incepand cu ora 7. 00, moldovenii de peste Prut sunt chemati la urne, la alegerile parlamentare. Rezultatul acestor alegeri ar putea sa decida dir.

LIVE BLOG Alegeri Republica Moldova. Peste 43.000 de moldoveni au votat pana la ora 8.00

Alegeri Republica Moldova. Vest sau Est, viitor sau trecut sunt doua optiuni care stau astazi, 30 noiembrie 2014, in fata moldovenilor cu drept de vot. Dupa o campanie electorala linistita la inceput, dar plina de controverse pe ultima suta de metri, cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati la urne pentru a-si alege deputatii.

Alegeri Republica Moldova. Alegerile au costat partidele 116,25 milioane MDL. Cat a cheltuit fiecare partid

Partidele politice si candidatii independenti au cheltuit pentru alegerile din Republica Moldova suma de 116. 785 de lei moldovenesti. Partidul Liberal Democrat a cheltuit cei mai multi bani, urmat indeaproape de Partidul Democrat.

Peste 3,2 milioane cetateni din Republica Moldova sunt asteptati duminica la urne pentru alegerea noului Parlament

Peste 3,2 milioane cetateni cu drept de vot din Republica Moldova sunt asteptati, duminica, la urne, cu prilejul alegerilor parlamentare, relateaza Agerpres. Acestia vor desemna, prin vot direct, cei 101 membri ai.

LIVE TEXT Alegeri parlamentare in Republica Moldova: Prezenta la urne pana la ora 12:30 a fost de 20.98%

Aproape 21% din totalul celor 3,2 milioane de cetateni cu drept de vot din Republica Moldova s-au prezentat duminica pana la ora 12. 30 la urne pentru alegerea noului Parlament, potrivit datelor furnizate de presedintele Comisiei Electorale Centrale CEC), Iurie Ciocan. Mai exact, 587 930 de cetateni si-a exprimat deja optiunea de vot, anunta Unimedia. md. Autoritatile din Chisinau vor prezenta o noua situatie privind participarea la vot la ora 16:00. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari cele mai importante evolutii ale zilei la scrutinul din Republica Moldova.

Alegeri Republica Moldova. Peste 600 moldoveni voteaza la Constanta

600 de moldoveni care traiesc in Constanta sunt asteptati pe 30 noiembrie la vot. Sectia de votare este amenajata la sediul Universitatii Ovidius din Constanta.

Vot crucial pentru Republica Moldova. Aproape 21 % dintre alegatori au votat pana la ora 12.30

Moldovenii de peste Prut sunt chemati la urne, la alegerile parlamentare. Rezultatul acestor alegeri ar putea sa decida directia in care se va indrepta republica Moldova de-acum inainte: Uniunea Europeana sau.

Alegeri Republica Moldova: Un adevarat referendum privind politica externa a tarii

Sectiile de vot s-au deschis astazi in Republica Moldova la ora 7, unde cetatenii sunt asteptati sa isi aleaga deputatii. Peste trei milioane de cetateni moldoveni vor avea de ales astazi intre o directie parlamentara prorusa, sau alta orientata spre Europa. Observatorii OSCE spun ca, deocamdata, alegerile decurg normal.

Alegeri Republica Moldova. 1,7% prezenta la vot, la ora 8:00

Rata de participare la scrutinul parlamentar de duminica din Republica Moldova a fost de 1. 7% pana la ora 8:00, peste 43 mii alegatori exprimandu-si deja optiunea, potrivit Unimedia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )