Libnet.ro
UNICEF

15:30

Vrancea s-a cutremurat din nou. Un nou seism a avut loc astazi in Romania

Antena3 Antena3,
Vrancea s-a cutremurat din nou. Un nou seism a avut loc astazi in Romania

Un cutremur cu magnitudinea 3 a avut loc in aceasta dimineata la ora 9 in Vrancea. Ieri, un alt seism cu magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter s-a produs in aceeasi zona, la o adancime de 114. continuă pe Antena3

RA-APPS a redus din nou pretul imobilelor si se indreapta spre vanzarea prin negociere

RA-APPS a decis ca in luna iulie sa organizeze o a treia licitatie pentru mai mult de 23 de apartamente, vile, spatii comerciale si terenuri, reducand din nou pretul, de aceasta data cu 20%, desi expertii au.

RA-APPS a redus din nou pretul imobilelor.

RA-APPS a decis ca in luna iulie sa organizeze o a treia licitatie pentru mai mult de 23 de apartamente, vile, spatii comerciale si terenuri pentru a reduce din nou pretul, de aceasta data cu 20%, informeaza Mediafax. Decizia de a organiza licitatia a fost luata desi expertii au explicat ca singura solutie pentru un castig mai bun este un fond imobiliar listat la bursa. Dupa ce in ultimele doua luni nu a reusit, ca si in ultimul an si jumatate, sa vanda niciun imobil in lipsa de ofertanti, .

Catalin Botezatu isi ignora din nou sanatatea! Munceste pe branci!

Catalin Botezatu a intrat din nou in iuresul filmarilor zi-noapte pentru noul reality-show de la Antena 1, astfel ca ignora din nou sfaturile medicilor care ii tot reamintesc ca trebuie sa se mai si odihneasca. Continue reading .

Introducerea cartilor de identitate electronice, amanata din nou, pentru 2014

Introducerea cartilor de identitate electronice, programata pentru data de 1 iulie, a fost amanata din nou, pentru anul viitor, dupa ce comisiile de specialitate din Camera Deputatilor au formulat mai multe amendamente, potrivit Ministerului Afacerilor Interne MAI).

Introducerea cartilor de identitate electronice, amanata din nou.

Introducerea cartilor de identitate electronice, programata pentru data de 1 iulie, a fost amanata din nou, pentru anul viitor, dupa ce comisiile de specialitate din Camera Deputatilor au formulat mai multe amendamente, potrivit Ministerului Afacerilor Interne MAI), citat de Mediafax. Potrivit Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date DEPABD) din MAI, termenul pentru emiterea documentelor de identitate electronice, programat pentru data de 1 iulie, a fost amanat .

Turcia: Politia foloseste din nou tunuri cu apa pentru a dispersa protestatarii

Politia turca a folosit tunuri cu apa pentru a dispera miile de manifestanti care s-au intors sambata in Piata Taksim din Istanbul, dupa mai multe zile de calme ce au urmat celor trei saptamani de miscari anti-guvernamentale fara precedent, relateaza AFP.

Turcia: Politia a folosit din nou tunuri cu apa pentru a dispersa protestatarii

Politia turca a folosit tunuri cu apa pentru a dispera miile de manifestanti care s-au intors sambata in Piata Taksim din Istanbul, dupa mai multe zile de calme ce au urmat celor trei saptamani de miscari anti-guvernamentale fara precedent, relateaza AFP.

HACKERII ataca din nou: femeile sunt SPIONATE in propriile bai.

O tanara din Marea Britanie sustine ca a fost spionata de hackeri in timp ce se afla in baie. Ea a declarat ca viziona un film in baie, cand a observat, deodata, cum camera web a laptopului a pornit singura, conform Daily Mail. Eram in baie, incercam sa ma relaxez, apoi programele din calculator s-au activat, de parca o fantoma le-ar fi folosit. Nu mai puteam sa reiau controlul, a spus Rachel Hymand, in varsta de 20 de ani, studenta la o universitate din Glasgow. A fost groaznic sa ma .

Romanii au, din nou, sansa sa devina milionari in euro. Premiul de la Loto 6/49 a ajuns la 9,3 milioane de euro

Premiul cel mare la loto 6/49 a ajuns la 9,3 milioane euro. Cele 6 numere castigatoare nu au mai fost ghicite din noiembrie anul trecut, cand un pensionar din judetul Constanta a castigat aproape 3 milioane de.

Dupa mai multe zile de canicula, ploile si grindina au facut din nou prapad

Ploile si grindina au facut prapad in mai multe zone din Romania Apa a intrat peste oameni in case si le-a distrus culturile agricole. Strazile din orase au fost acoperite de apa, iar masinile nu mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )