Libnet.ro
UNICEF

09:30

De ce vrea inca Romania in Zona Euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
De ce vrea inca Romania in Zona Euro

Criza din Grecia nu a desfiintat interesul Romaniei pentru euro, dar a declansat speculatii potrivit carora alte tari europene se vor gandi de doua ori inainte de a se alatura uniunii celor 19 zari din Zona Euro, scrie The World Post, o coproductie Huffington Post si Bergruen Institute, potrivit Economica. net. continuă pe Ziarul Bursa

GRECIA: Parlamentul a adoptat noi reforme, in timp ce mii de oameni protestau la Atena. Tsipras: Masurile, necesare pentru ramanerea in zona euro

Parlamentul Greciei a aprobat, joi dimineata, un alt set de reforme cerute de creditori inainte de inceperea negocierilor pentru noul program de asistenta financiara, premierul de extrema-stanga Alexis Tsipras argumentand ca masurile sunt necesare pentru evitarea iesirii tarii din zona euro.

Planul lui Varoufakis - un Plan B pentru zona euro? Si o sugestie

Fostul ministru de finante al Greciei a declarat ieri ca guvernul sau a avut un Plan B care ar fi fost aplicat in cazul in care grecii nu reuseau sa ajunga la un acord cu institutiile internationale. Planul B consta in tiparirea unei monede proprii, pentru o perioada temporara, la un curs de schimb fix fata de moneda europeana, fara ca Grecia sa iasa din zona euro.

Criza economica din Grecia isi lasa amprenta pe turismul intern. Ce spun specialistii

Turismul intern a inregistrat o scadere dramatica pe fondul crizei economice din Grecia, in conditiile in care multi cetateni greci nu-si mai permit sa mearga in vacanta.

Oficial BCE: Bancile din Grecia trebuie sa fie recapitalizate urgent

Bancile din Grecia ar trebui sa primeasca urgent o injectie de capital, inainte de testele din toamna pe care Banca Centrala Europeana BCE) vrea sa le faca pentru a stabili necesarul exact, a afirmat Christian Noyer, membru in consiliul guvernatorilor.

Bancile din Grecia ar putea mentine cateva luni limitele privind retragerile de numerar

Bancile din Grecia vor mentine cateva luni limitele privind retragerile de numerar, pana la reluarea in regim normal a finantarii europene si pana la eventuala restructurare a datoriei suverane, afirma oficiali citati de Reuters.

Un cutremur puternic a avut loc pe insula Rodos din Grecia

Un cutremur cu magnitudinea de 5,2 grade pe scara Richter a lovit, in urma cu putin timp, insula Rodos, din Grecia. Conform USGS, seismul a avut loc la o adancime de 142 de.

Christian Noyer, oficial BCE: Bancile din Grecia trebuie sa fie recapitalizate urgent. O astfel de masura este de preferat pentru stabilizarea sectorului bancar

Christian Noyer, membru in consiliul guvernatorilor Bancii Centrale Europeane BCE) si sef al Bank of France sustine ca bancile din Grecia ar trebui sa primeasca urgent o injectie de capital, inainte de.

BCE creste plafonul creditarii de urgenta pentru bancile din Grecia

Banca Centrala Europeana BCE) a majorat, ieri, plafonul liniei de finantare de urgenta ELA) destinata creditorilor eleni cu 900 de milioane de euro 984 milioane de dolari), la peste 90 de miliarde de euro, spun surse apropiate situatiei, citate de presa straina.

Liderii din Zona Euro, asteptati la Atena pentru o noua runda de negocieri

Sefii institutiilor internationale sunt asteptati, vineri, la Atena, pentru inceperea negocierilor cu autoritatile elene pentru al treilea program de asistenta financiara, potrivit unor surse din Ministerul de Finante.

Preliminariile Cupei Mondiale 2018: Romania va face parte din grupa E alaturi de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia si Kazahstan

Romania va face parte din grupa E alaturi de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia si Kazahstan, in preliminariile Cupei Mondiale din 2018, conform tragerii la sorti de sambata, de la Sankt Petersburg, scrie Me.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )