Libnet.ro
UNICEF

23:00

Se vrea o musamalizare a informatiilor in cazul dezinfectantilor? Datele, culese de aceiasi oameni care au decretat 0,2% infectii in spitale. Media europeana este inte 3% si 5% (VIDEO)

B1 B1,
Se vrea o musamalizare a informatiilor in cazul dezinfectantilor? Datele, culese de aceiasi oameni care au decretat 0,2% infectii in spitale. Media europeana este inte 3% si 5% (VIDEO)

Ministerul Sanatatii ar putea incerca sa musamalizeze informatiile si datele din scandalul dezinfectantilor din spitale. Sau cel putin asta transmite jurnalistul de investigatie, Catalin Tolontan,. continuă pe B1

Se vrea o musamalizare a informatiilor in cazul dezinfectantilor? Datele, culese de aceiasi oameni care au decretat 0,2% infectii in spitale. Media europeana este de 3,5% (VIDEO)

Ministerul Sanatatii ar putea incerca sa musamalizeze informatiile si datele din scandalul dezinfectantilor din spitale. Sau cel putin asta transmite jurnalistul de investigatie, Catalin Tolontan,.

Ministerul Sanatatii trece la verificari in cazul dezinfectantilor produsi de Hexi Pharma, folositi in spitale. Tolontan: Este diluat de zece ori (VIDEO)

Ministerul Sanatatii dispune controale in cazul dezinfectantilor produsi de Hexi Pharma si folositi in spitalele din Romania. Ministrul Sanatatii va dispune astazi, prin.

Tolontan: Exista semne ca statul vrea sa musamalizeze cazul dezinfectantilor diluati

Jurnalistul Catalin Tolontan, cel care a coordonat ancheta publicata in aceasta saptamana de Gazeta Sporturilor despre dezinfectantii diluati ai companiei Hexi Pharma, scrie ca testele comandate de Ministerul Sanatatii dupa publicarea seriei de articole sunt efectuate dupa aceeasi metodologie conform careia suntem tara europeana cu cele mai putine bacterii in spitale.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )