Libnet.ro
UNICEF

20:00

VREM SA MUNCIM! Reactia oamenilor din Rosia Montana

Antena3 Antena3,
VREM SA MUNCIM! Reactia oamenilor din Rosia Montana

Minerii din Rosia Montana si-au exprimat, in direct la emisiunea Sinteza Zilei, parerea despre protestele fata de proiectul Rosia Montana. Sa nu facem abstractie de oameni, oamenii conteaza, fac parte. continuă pe Antena3

VIDEO Un deputat PC il ia la rost pe un localnic din Rosia Montana pentru ca nu l-a asteptat decent imbracat

Un localnic din Rosia Montana a fost certat, sambata, de deputatul conservator Cezar Cioata pentru felul in care era imbracat in momentul in care a primit o delegatie de parlamentari.

Cea mai ampla dezbatere privind Rosia Montana, la Sinteza Zilei. Declaratii pro si contra controversatului proiect

Sinteza Zilei a prezentat in editia de luni cea mai importanta dezbatere privind proiectul de la Rosia Montana. VREM SA MUNCIM! Reactia minerilor de la Rosia MontanaVEDETI iN DIRECT EMISIUNEA Nicusor.

Cea mai ampla dezbatere privind proiectul Rosia Montana, la Sinteza Zilei. Declaratii pro si contra

Sinteza Zilei a prezentat in editia de luni cea mai importanta dezbatere privind proiectul de la Rosia Montana. VREM SA MUNCIM! Reactia minerilor de la Rosia MontanaVEDETI iN DIRECT EMISIUNEA Nicusor.

ROSIA MONTANA. Sotia primarului Emil Boc, intre participantii la PROTESTUL din Cluj.

Sotia primarului din Cluj-Napoca, Oana Boc, se afla printre participantii la protestul de duminica fata de proiectul minier de la Rosia Montana, relateaza Mediafax. Citeste si ROSIA MONTANA. Mii de oameni protesteaza in toata tara Oana Boc a participat la mars insotita de un localnic din Rosia Montana, cei doi purtand un banner cu mesajul Rosia Montana nu-i locala, cand otrava-i nationala. Protestatarii care s-au adunat, duminica seara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca au plecat in mars .

VIDEO Obraznicia fara margini a unui deputat fata de un localnic de la Rosia Montana: Stiati ca venim? Nu puteati sa ne asteptati imbracat decent?

Un localnic din Rosia Montana a fost luat la bani marunti de Cezar Cioata, un deputat al Partidului Conservator din Vatra Dornei. Singura grija a parlamentarului a fost sa-l intrebe nu ce crede despre proiectul de exploatare, ci de ce nu s-a imbracat decent pentru intalnire. in plus, i-a aratat si obrazul.

Proiectul Rosia Montana, in dezbatere la Income

Edilii din Rosia Montana si conducerea companiei Gold Corporation au dezbatut in direct la Antena 3, problemele legate de inceperea exploatrilor cu cianura. La discutii nu au dorit sa participe insa.

FOTO VIDEO Vocea Rosiei Montane la Cluj: Transmitem politicii macho: vrem Rosia Montana salvata. Manifestantii blocheaza traficul

Sute de oameni oameni s-au adunat in centrul Clujului ca sa protesteze impotriva exploatarii de la Rosia Montana. in prima jumatate de ora de la inceperea protestului erau circa 1. in oras, traficul este blocat.

FOTO VIDEO Vocea Rosiei Montane la Cluj: Transmitem politicii macho: vrem Rosia Montana salvata. 6.000 de manifestanti blocheaza traficul

Sute de oameni oameni s-au adunat in centrul Clujului ca sa protesteze impotriva exploatarii de la Rosia Montana. in prima jumatate de ora de la inceperea protestului erau circa 1. Numarul lor a crescut la 6. 000 in jurul orei 19. in oras, traficul din zona centrala este blocat.

FOTO VIDEO Vocea Rosiei Montane la Cluj: Transmitem politicii macho: vrem Rosia Montana salvata!. 6.000 de manifestanti au blocat traficul

Sute de oameni oameni s-au adunat in centrul Clujului ca sa protesteze impotriva exploatarii de la Rosia Montana. in prima jumatate de ora de la inceperea protestului erau circa 1. Numarul lor a crescut la 6. 000 in jurul orei 19. in oras, traficul din zona centrala este blocat.

VIDEO Victor Ponta: Proiectul Rosia Montana este inchis. Protestele si-au atins scopul. In mod sigur nu va exista raspunderea Guvernului daca va exista un proces

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca proiectul de exploatare a aurului de la Rosia Montana este inchis si ca protestele de strada si-au atins scopul. Victor Ponta a precizat, vizibil suparat, ca nu a existat in USL o discutie despre respingerea acestui proiect, dar s-au antepronuntat liderii. Primul ministru a precizat ca s-a deplasat la Parlament pentru a se asigura ca dl Antonescu pune rapid pe ordinea de zi proiectul de lege privind Rosia Montana), se respinge, la fel va fi si la camera. Anuntul premierului vine la o ora dupa ce Crin Antonescu a declarat sa se opune proiectului. Sedinta birourilor permanente ale Senatului si Camerei pentru infiintarea unei comisii speciale pentru Rosia Montana, programata pentru luni, a fost anulata dupa declaratiile celor doi lideri USL. UPDATE 14:48: Victor Ponta: Nu vrem sa prostim oamenii, la 11:00 sa anunta ca sustinem si la 1:00 sa nu mai sustinem proiectul. ) Domnul Blaga si Antonescu au spus dinainte ca sunt contra. Atunci trebuie sa intram rapid la Senat - sigur, pe procedura normala, la comisii. O decizie pe un proiect atat de controversat trebuie luat de institutia suprema a tarii - de aceea am trimis proiectul la Parlament. Sa discute cu proiectul de lege pe masa. Din moment ce nu exista sprijin parlamentar, nu are rost sa tinem oamenii incurcati. Intra la Senat, se respinde, intra in procedura de urgenta si la Camera. 37: Victor Ponta a declarat ulterior ca vor exista cereri de despagubiri din partea companiei de la Rosia Montana, dar in mod sigur nu va exista raspunderea Guvernului daca va exista un proces. Eu nu stiu cit vor cere despagubiri, dar probabil ca vor cere. La PSD fiecare voteaza cum crede de cuviinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )