Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vreme EXTREMA anuntata de meteorologi. E cod galben de furtuni in toata tara

Antena3 Antena3,
Vreme EXTREMA anuntata de meteorologi. E cod galben de furtuni in toata tara

ANMa emis o atentionare de ploi , vijelii, grindina, descarcari electrice pentru toata tara. Aversele vor avea si caracter torential, vor fi frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata. continuă pe Antena3

Vreme EXTREMA anuntata in acest moment de meteorologi. E cod galben de furtuni in toata tara

ANMa emis o atentionare de ploi , vijelii, grindina, descarcari electrice pentru toata tara. Aversele vor avea si caracter torential, vor fi frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata.

VIDEO. COD GALBEN de FURTUNI. Vezi zonele afectate.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, doua avertizari cod galben de ploi torentiale si grindina pentru Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Oltenia, nordul Moldovei si al Munteniei, dar si in zonele de munte. Din dupa-amiaza zilei de luni, pana marti dimineata se vor semnala averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, trecator cu aspect de vijelie si caderi de grindina in Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Oltenia, nordul Moldovei si .

Cod galben de ploi in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis noi avertizari cod galben de ploi, dintre care una pana marti dimineata in vestul tarii, iar alta de marti pana miercuri dimineata pentru ploi la nivel national, care vor acumula insa doar izolat 50-60 litri/mp, informeaza sursele de presa.

Furtuni si ploi torentiale. Baraganul intra sub cod galben de vreme rea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare cod galben de ploi torentiale, grindina, intensificari de vant, valabila pentru Baragan de marti de la ora 9. 00 si pana miercuri dimineata.

Cod Galben de ploi, grindina si vant. Nordul judetului Buzau, pe harta zonelor afectate

Incepand din aceasta dupa-amiaza, de la ora 16. 00, si pana maine, la ora 9. 00, instabilitatea atmosferica va fi extrem de accentuata, pornind din vestul tarii, apoi spre est. Sub cod galben de vreme capricioasa se va afla partea de nord a judetului Buzau.

COD GALBEN de inundatii pentru 12 judete ale tarii.

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, luni, o avertizare cod galben de inundatii pentru 12 judete ale tarii. De luni seara se instituie cod galben in zona bazinelor hidrografice Viseu, Iza, Lapus judetul Maramures), Tur judetul Satu Mare), Somesul Mare judetul Bistrita Nasaud), Crasna, Barcau, Crisul Repede, Crisul Negru judetele Salaj, Satu Mare, Bihor), Bega, Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna judetele Timis si Caras Severin), Jiu superior si afluenti .

Hidrologii au emis COD GALBEN de INUNDATII. Afla care sunt raurile si zonele vizate

O atentionare cod galben de inundatii a fost emisa de Administratia Nationala Apele Romane pentru bazinele hidrografice aflate in nordul, nord-vestul si sud-vestul tarii. Atentionarea este valabila in.

Cod galben de inundatii pe rauri din nord, nord-vest si sud-vest

Raurile mici din bazine hidrografice aflate in nordul, nord-vestul si sud-vestul tarii se afla, in intervalul luni, ora 18. 00 - marti, ora 16. 00, sub atentionare cod galben de inundatii, informeaza Administratia Nationala Apele Romane.

Cod galben de inundatii pe rauri din nord, nord-vest si sud-vest, valabil pana marti

Hidrologii au emis, luni, o atentionare cod galben de inundatii pe raurile mici din bazine hidrografice aflate in nordul, nord-vestul si sud-vestul tarii, in intervalul luni, ora 18. 00 - marti, ora 16.

COD GALBEN de inundatii pe 7 rauri din Caras-Severin

Hidrologii au emis, luni, atentionari Cod Galben de inundatii pe 7 rauri din Caras-Severin incepand din aceasta seara, de la ora 18:00.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )