Libnet.ro
UNICEF

20:00

Vremea in Bucuresti in urmatoarele doua zile. Vesti bune din partea meteorologilor

Antena3 Antena3,
Vremea in Bucuresti in urmatoarele doua zile. Vesti bune din partea meteorologilor

Vremea se va mentine calda in Capitala, in urmatoarele doua zile. Temperatura maxima nu va depasi 17 grade Celsius, insa vantul nu va ezita sa-si faca simtita prezenta. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici: Vesti bune! Iohannis a promulgat programul O famile, o casa!

Eugen Teodorovici anunta vesti bune. Klaus Iohannis a promulgat Programul O familie, o casa, depus anul trecut de PSD in Parlament.

Vremea in Bucuresti: vant cu rafale de pana la 65 kmora si temperaturi maxime de 17 grade Celsius

Vremea va fi, in general, frumoasa in Bucuresti, in urmatoarele doua zile, insa vantul va atinge la rafale viteze de pana la 65 kmora, iar temperatura maxima nu va depasi 17 grade Celsius, reiese din prognoza publicata de Administratia Nationala de.

P Vesti bune pentru cine isi cauta un job! Companii de renume recruteaza la Angajatori de TOP Bucuresti Online

Cel mai mare targ de cariera din Romania, Angajatori de TOP Bucuresti se desfasoara in perioada 27 martie 27 aprilie, pe platforma Hipo. ro. Editia online din aceasta primavara Angajatori de TOP Bucuresti este dedicata tuturor candidatilor care se afla in cautarea unui job, fie ca acestia sunt profesionisti, persoane cu experienta middle-level, entry-level sau studenti, in domenii precum: Contabilitate-Finante, Customer-Suport, ITC, Inginerie, Achizitii-Logistica, Vanzari, Resurse Umane, MarketingPR etc.

Studiu: Ivermectina, medicamentul care ar ucide coronavirus, in doua zile

Un medicament antiparazitar, disponibil pe tot globul, ar ucide coronavirus doar in doua ore, au aratat testele din laborator. Un studiu realizat de Universitatea Monash a aratat cum o singura doza de Ivermectina ar putea sa opreasca multiplicarea SARS-CoV-2.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )