Libnet.ro
UNICEF

19:30

Vremea devine instabila. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Hotnews Hotnews,
 Vremea devine instabila. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Intervalele cu instabilitate atmosferica accentuata vor continua, marti, iar valorile termice vor marca o scadere in majoritatea regiunilor, astfel ca vremea va deveni racoroasa pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in Moldova, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru marti si miercuri. Vremea devine instabila

Intervalele cu instabilitate atmosferica accentuata vor continua, marti, iar valorile termice vor marca o scadere in majoritatea regiunilor, astfel ca vremea va deveni racoroasa pentru aceasta data in cea mai.

Prognoza meteo pentru zilele urmatoare. Minime de 3-4 grade

Am scapat de canicula, insa pretul e o vreme foarte capricioasa. Meteorologii ne transmit ca vor continua intervalele cu instabilitate atmosferica accentuata, iar valorile termice vor marca o scadere in.

Prognoza meteo pe doua saptamani: vremea se raceste considerabil. De saptamana viitoare se incalzeste si va ploua mai putin

Prognoza meteo pe doua saptamani. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo valabila pentru perioada 17 31 august, specialistii atragand atentia ca vremea se va raci considerabil saptamana aceasta, iar in unele zone va ploua zilnic. Concret, media regionala a temperaturilor maxime va oscila intre 20 si 23 de grade, iar minimele intre 11 si 15 grade. De saptamana viitoare se incalzeste.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )