Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vremea se mentine rece. Care este prognoza meteo pentru joi si vineri

România Liberă România Liberă,
Vremea se mentine rece. Care este prognoza meteo pentru joi si vineri

Meteorologii au anuntat ca, joi, vremea va fi usor mai rece decat este normal pentru aceasta perioada a anului, in regiunile sudice si sud-estice, unde cerul va avea innorari si local, indeosebi in a doua parte a zilei si noaptea, va ploua. Pe crestele montane, izolat si trecator, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe România Liberă

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme oscilanta cu intervale calde, dar si cu precipitatii pe arii extinse, inclusiv burnita

Vremea va ramane oscilanta in urmatoarele doua saptamani, cu intervale in care regimul termic va fi mai ridicat decat in mod obisnuit, dar si cu perioade in care precipitatiile sub forma de ploaie si burnita isi vor face aparitia in majoritatea regiunilor, se arata in prognoza meteo valabila in perioada 19 octombrie - 1 noiembrie 2015, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), transmite Agerpres.

Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii viitoare: Luni va fi usor mai cald decat de obicei in aceasta perioada

Luni, valorile termice se vor situa in continuare usor peste cele caracteristice acestei perioade in sudul si sud-estul tarii, unde cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea, cand numai izolat va ploua, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM), citata de Mediafax.

Nexus 5X vs iPhone 6S: Care este mai rapid la citit amprente?

Nexus 5X si Nexus 6P sunt primele smartphone-uri Nexus cu cititor de amprente, motiv pentru care trebuia testate in comparatie cu noul iPhone 6S. Daca aveti o fascinatie pentru nivelul de securitate oferit de un cititor de amprenta, la ora actuala aveti foarte multe optiuni cand vine vorba de smartphone-uri pe care le puteti achizitiona. [] Nexus 5X vs iPhone 6S: Care este mai rapid la citit amprente? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

METEO: Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ultimele doua saptamani din luna octombrie. Temperaturile vor fi mai ridicate decat media pentru aceasta perioada, dar in majoritatea zonelor din tara se asteapta precipitatii sub forma de ploaie.

Prognoza meteo pe doua saptamani: temperaturi normale pentru aceasta perioada in toata tara

incepand cu 21 octombrie vremea se va raci in toata tara, insa maximele se vor incadra in jurul valorilor normale, respectiv 8 15 grade Celsius, potrivit prognozei meteo emise pentru perioada 19 octombrie 1 noiembrie. Specialistii precizeaza ca sansele de precipitatii vor fi mai ridicate pe 20 si 27 octombrie.

Care este solutia ministerului Educatiei la criza manualelor

Ministerul Educatiei a anuntat ca pentru a rezolva criza manualelor, ministerul va crea continutul cartilor pentru scolari, iar editurile vor licita doar pentru drepturile de tiparire, potrivit Digi 24.

Business report: Guvernul pregateste lista neagra a companiilor cu pierderi; Explozie de apartamente noi in Bucuresti. Ce se intampla cu preturile; De ce este importanta Siria pentru Putin si de ce exporturile rusesti de petrol in China i-au enervat pe s

Exista scoli care garanteaza angajarea imediata. In conditiile in care statul nu asigura studiile necesare pentru formarea meseriasilor, firmele au preluat controlul. Invatamantul profesional finantat de mediul privat isi ia avant in fiecare an. CNADNR isi face planul de amenzi pentru urmatorii doi ani. Cati bani cheltuie Compania de drumuri pentru tiparirea si expedierea proceselor verbale. CNADNR estimeaza ca va trimite soferilor prinsi fara rovinieta, in urmatorii doi ani, intre 24. 000 si 1. 000 de amenzi.

INFOGRAFIC. 1,6 milioane de romani afectati. Ce s-a intamplat in ultimii 7 ani si care este adevarul despre asistentii medicali

In ultimii 7 ani, aproximativ 100. 000 de asistenti medicali au parasit Romania pentru a lucra in Occident. Conform Institutului National de Statistica, un asistent medical are in grija, in medie, 160 de pacienti, iar aproximativ 1,6 milioane de persoane au fost afectate in mod direct de exodul asistentilor medicali din Romania spre tarile occidentale.

Lucrarile la doua sectiuni din autostrada Lugoj-Deva, SUSPENDATE. Care este motivul

Lucrarile de executie ale sectiunilor C si D din lotul 4 al Autostrazii Lugoj Deva, de la kilometrul 88+016 la kilometrul 99+500, au fost suspendate dupa ce un control al Inspectoratului de Stat in Constructii a relevat ca nu exista Autorizatia de Construire pentru sectiunile respective, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Stat.

Care este cea mai mare nemultumire a barbatilor casatoriti?

Daca nu exista o femeie care sa ii critice, sunt barbatii in continuare prosti? Barbatii gasesc aceasta gluma mai amuzanta decat femeile, deoarece reuseste sa redea cea mai mare nemultumire pe care o au acestia intr-o casnicie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2632 seconds )