Libnet.ro
UNICEF

14:00

VREMEA pana pe 16 iunie. Ce temperaturi vor fi si cat va ploua in fiecare regiune a tarii.

România Liberă România Liberă,
VREMEA pana pe 16 iunie. Ce temperaturi vor fi si cat va ploua in fiecare regiune a tarii.

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 3 - 16 iunie, in fiecare regiune a tarii. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia, potrivit Mediafax. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu . continuă pe România Liberă

Vremea pana pe 16 iunie. Ce temperaturi vor fi si cat va ploua in fiecare regiune a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 3 - 16 iunie, in fiecare regiune a tarii. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia, relateaza Mediafax.

Vreme rece si instabila in urmatoarele doua zile. Ce temperaturi vor fi luni si marti in tara si in Bucuresti

Vremea va fi racoroasa luni si, in general, instabila. Cerul va fi mai mult noros in majoritatea regiunilor si, pe arii extinse, vor fi averse insotite de descarcari electrice. Exceptie va face sud-vestul tarii, unde innorarile vor fi temporare si ploile se vor semnala local, mai ales la deal, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )