Libnet.ro
UNICEF

05:00

Vremea se va raci in weekend: prognoza meteo in tara, la Bucuresti si la munte

Hotnews Hotnews,
 Vremea se va raci in weekend: prognoza meteo in tara, la Bucuresti si la munte

Sambata, vremea se va raci si in regiunile extracarpatice, astfel ca la nivelul intregii tari se vor inregistra valori termice in jurul celor normale in a doua decada a lunii octombrie; temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11. 13 grade in jumatatea nordica a Moldovei si 21. 22 de grade in Oltenia si sud-vestul Munteniei, iar cele minime intre 2 si 10 grade, mai coborate, spre -1 grad, in depresiunile Carpatilor Orientali, unde se va produce bruma. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru joi si vineri. Vremea se raceste in majoritatea regiunilor

Vremea se va raci, joi, in majoritatea regiunilor, dar valorile termice vor ramane usor mai ridicate decat mediile climatologice specifice perioadei, indeosebi in partea de sud-est a tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Vremea in week-end. Ploi in toata tara. La munte se asteapta ninsori

Meteorologii anunta ploi pentru toata tara. vremea se mentine mai calda fata de media temperaturilor pentru aceasta perioada.

Prognoza meteo pentru miercuri si joi: Vremea se mentine calda

Miercuri, vremea se va mentine calda pentru mijlocul lunii octombrie in majoritatea regiunilor, informeaza Mediafax. Vor fi innorari accentuate si ploi pe arii relativ extinse in vestul si nord-vestul tarii, iar spre seara si noaptea si in centru si nord-est. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros si ploile se vor semnala izolat, in a doua parte a intervalului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )