Libnet.ro
UNICEF

06:30

Vremea rea a facut din nou prapad. Zeci de case si gradini au fost inundate

Antena3 Antena3,
Vremea rea a facut din nou prapad. Zeci de case si gradini au fost inundate

Ploile torentiale si vantul puternic au produs pagube in mai multe judete ale tarii. Zeci de case si gradini au fost inundate. Soferii din Galati, Bistrita Nasaud sau Suceava au fost nevoiti sa-si conduc. continuă pe Antena3

Inundatii in judetul Neamt - case luate de ape, orase fara curent electric, copaci smulsi din radacina

Vremea rea a facut din nou prapad in judetul Neamt. Vantul puternic si grindina au dat mari batai de cap localnicilor din Bicazul Ardelean, iar in comuna Borca, apele scurse cu putere de pe versanti au afectat.

Romanii, din nou, in atentia presei italiene. Mai multe tinere au fost salvate din ghearele proxenetilor

Un caz de trafic de carne vie aduce romanii, din nou, in atentia presei italiene. Optsprezece romance au fost salvate din mainile unei retele de proxeneti de catre carabinierii din Roma in urma unei operatiuni.

Rihanna socheaza din nou: S-a fotografiat cu doua tigari uriase cu marijuana in gura (FOTO)

Rihanna si-a expus din nou in public dorinta sa de legalizare a marijuanei. Cantareata a postat pe contul de Twitter imagini in care apare cu doua tigari uriase in gura, care arata ca niste joint-uri, iar.

Mii de protestatari au invadat din nou Piata Taksim si Ankara. Cativa manifestanti au fost snopiti in bataie cu bastoanele

Confruntarile violente s-au reluat sambata, la Istanbul, dupa sase zile de calm relativ. Politia turca a folosit tunurile cu apa impotriva multimii care a ocupat din nou piata Taksim, pentru a comemora o.

Romanii au, din nou, sansa sa devina milionari in euro. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de 9,3 milioane euro

Romanii au, din nou, sansa sa devina milionari in euro. Peste 9,3 milioane de euro ar putea fi castigate astazi de un norocos care isi va cumpara un bilet pentru extragerea Loto 6/49. Cele sase numere.

Nastase, din nou in fata instantei. Afla de ce.

Fostul premier Adrian Nastase a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii, iar primul termen in proces are loc, marti, la Judecatoria Sectorului 5, informeaza Realitatea. net. Adrian Nastase ii acuza pe reprezentantii Inspectoratului de Stat in Constructii ca ar fi mintit cand au spus ca nu a vrut sa plateasca partea sa de prejudiciu din dosarul Trofeul Calitatii, de aproximativ 750 de mii de euro. In curs de actualizare Citeste si Adrian Nastase: Tot ceea ce mi s-a intamplat a .

Turcia: Politia foloseste din nou tunuri cu apa pentru a dispersa protestatarii

Politia turca a folosit tunuri cu apa pentru a dispera miile de manifestanti care s-au intors sambata in Piata Taksim din Istanbul, dupa mai multe zile de calme ce au urmat celor trei saptamani de miscari anti-guvernamentale fara precedent, relateaza AFP.

Turcia: Politia a folosit din nou tunuri cu apa pentru a dispersa protestatarii

Politia turca a folosit tunuri cu apa pentru a dispera miile de manifestanti care s-au intors sambata in Piata Taksim din Istanbul, dupa mai multe zile de calme ce au urmat celor trei saptamani de miscari anti-guvernamentale fara precedent, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )