Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vulturii Albaniei au un jucator cotat la 12 milioane de euro. Cu cine ne vom confrunta in finala de duminica seara

Adevărul Adevărul,
Vulturii Albaniei au un jucator cotat la 12 milioane de euro. Cu cine ne vom confrunta in finala de duminica seara

Nationala Romaniei va juca duminica seara, de la opra 22. 00, un meci decisiv pentru calificarea in optimile Campionatului European, contra Albaniei. continuă pe Adevărul

Patronul Polystart ramane sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de o frauda de 1,2 milioane de euro din fonduri europene

Cristian Dobre, patronul Polystart, este acuzat de procurorii DNA-Craiova de o frauda de peste 1,2 milioane de euro din fonduri europene alocate proiectului Water Park din Craiova.

Profit de 134 milioane euro pentru Grupul Gothaer

Profitul net consolidat Grupului Gothaer pe anul trecut a crescut cu 14,5%, ajungand la 134 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa.

Statul roman a castigat procesul in Dosarul Rostock, cu o miza de 12,5 milioane euro

Sentinta pronuntata astazi de magistratii de la Curtea de Apel Constanta in dosarul in care consortiul Rostock Wreck Remouval Consortium RWRC), care a scos la suprafata epava navei Rostock solicita statului roman, prin Administratia Fluviala a Dunarii de Jos AFDJ) Galati, plata unor daune de 12,5 milioane de euro, pune capat unui lung sir de controverse de-a lungul celor 10 ani de procese.

Bulgaria, obligata sa plateasca Rusiei 550 milioane euro pentru proiectul nuclear abandonat de la Belene

O curte de arbitraj de la Paris a decis ca Bulgaria trebuie sa plateasca companiei rusesti Atomstroyexport 550 de milioane de euro pentru proiectul nuclear de la Belene, care a fost abandonat, relateaza Novinite, conform News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )