Libnet.ro
UNICEF

09:00

Wall Street: S P 500 la un nou record

Hotnews Hotnews,
 Wall Street: S P 500 la un nou record

Bursa de la New York a incheiat mixt sesiunea de joi, S P 500 atingand un nou record ajutat de cifrele bune din piata muncii, dar investitorii au manifestat o anumita prudenta in legatura cu evolutia crizei din Ucraina. continuă pe Hotnews

Wall Street isi regaseste apetitul pentru risc si urca la un nou record

Bursa de la New York a revenit pe crestere in sesiunea de marti permitand indicelui S P 500 sa atinga un nou record intr-o piata care era apasata de amenintarea unui conflict armat intre Ucraina si Rusia.

Wall Street se mentine aproape de echilibru, in apropiere de un noi recorduri

Wall Street a terminat fara directie miercuri, mentinandu-se aproape de echilibru, a doua zi dupa un nou record atins de SP 500, in ciuda unor noi date economice fara stralucire: Dow Jones a cedat 0,22% dar Nasdaq a castigat 0,14%, scrie AFP.

Visul american, tot mai bogat? Averea populatiei, la un nivel record in SUA

Averea neta a populatiei si organizatiilor nonprofit din SUA a crescut anul trecut cu 14%, sau 10. 000 miliarde de dolari, la 80. 700 miliarde de dolari, un nou record, insa de aceasta evolutie, sustinuta de avansul burselor si pietei imobiliare, au.

Facebook vrea sa cucereasca lumea cu ajutorul dronelor

Facebook este in discutii avansate sa cumpere Titan Aerospace, o companie cu sediul in New Mexico, specializata pe producerea de drone alimentate cu energie solara, conform unei surse familiare cu discutiile, citate de Wall Street Journal.

Cornel Baloleanu, PayU Romania: Plata ramburs este ceva de neconceput in Marea Britanie sau in SUA

Ideea de plata ramburs, adica de a comanda online dar a achita curierului, un lucru comun in Romania este aproape ceva de neconceput pentru o persoana din Marea Britanie sau din SUA, a declarat pentru Wall-Street. ro, Cornel Baloleanu, manager pentru.

Doi romani, arestati in New York pentru fraude la ATM-uri.

Doi romani, Laurentiu Baies si Marcel Boariu, au fost arestati marti la o sucursala a bancii Chase, in Brooklyn, la New York, dupa ce au instalat la ATM-uri dispozitive pentru furt de date in vederea comiterii unor fraude, relateaza New York Times in editia electronica, conform Mediafax. Potrivit politiei, Baies, in varsta de 35 de ani, si Boariu, in varsta de 36 de ani, au fost acuzati de efractie, posesie ilegala a unui dispozitiv de falsificat si posesie ilegala a unui dispozitiv in vederea .

SUA: Doi romani, arestati pentru fraude la ATM-ul unei banci Chase din New York

Doi romani au fost arestati marti la o sucursala a bancii Chase, in Brooklyn, la New York, dupa ce au instalat la ATM-uri dispozitive pentru furt de date in vederea comiterii unor fraude. Cei doi romani au fost.

The New York Times a dat erata la un articol de acum 161 de ani, despre cartea 12 ani de sclavie

Prestigioasa publicatie The New York Times a publicat, marti, o erata la un articol scris cu 161 de ani in urma, despre Solomon Northup, a carui carte de memorii, 12 Years a Slave, aparuta in 1853, a inspirat pelicula omonima, distinsa anul acesta cu Oscarul pentru Cel mai bun film.

Wall Street a deschis in crestere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Wall Street a inchis in crestere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )