Libnet.ro
UNICEF

06:00

Wall Street: Dow Jones, in crestere cu 0,71%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street: Dow Jones, in crestere cu 0,71%

Indicele Dow Jones al bursei din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere cu 0,71%, pana la 16. 447,55 puncte. continuă pe Ziarul Bursa

[Galerie Foto] WALL-STREET.RO sprijina mediul de business prin intalniri informale de networking

RO a continuat seria de intalniri tematice din cadrul restaurantului Red Angus , incercand prin aceasta initiativa sa sprijine diferite industrii din Romania. In a doua editie s-au intalnit pentru o degustare de vin si carne precum si.

Wall Street termina pe crestere, mizand pe detensionarea crizei din Ucraina

Wall Street a terminat in crestere sedinta de marti, mizand pe o detensionare a crizei din Ucraina si pe fondul unor date pozitive ale economiei americane: Dow Jones a castigat 0,55% iar Nasdaq 1,25%, scrie AFP.

Cotatia futures a Dow Jones, in crestere pentru a doua zi la rand

Dupa ce derivatul pe Dow Jones a salvat piata de un volum minim in sedinta de debut a saptamanii, generand circa 83% din cele aproape 1700 de contracte incheiate, cea de-a doua sedinta a saptamanii a pastrat tiparul precedentei, acelasi produs fiind singurul apreciat de jucatori.

Wall Street creste profitand de sanctiunile moderate luate impotriva Moscovei

Bursa de la New York a revenit pe crestere luni, investitorii considerand ca moderate sanctiunile anuntate de liderii occidentali impotriva Rusiei dupa ce Moscova a validat referendumul din Crimeea: Dow Jones a castigat 1,13 %, iar Nasdaq 0,81 %.

Fluctuatia cotatiei Dow Jones a animat usor piata

Dupa scaderea ampla inregistrata de cotatia futures a Dow Jones in cea de-a doua parte a sedintei de miercuri, participantii au avut parte de fluctuatii mixte ale indicelui in primele ore ale sedintei de joi.

Derivatul pe Dow Jones, fara concurenta la capitolul lichiditate

Saptamana a debutat cu cresteri ample pentru cotatia futures de la Sibiu a Dow Jones, fapt care a atras si o reactie pe masura a investitorilor.

Wall Street si Canada au inchis in crestere

Bursele din Statele Unite si Canada au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Test Drive Wall-Street: A treia generatie BMW X5, schimbari majore

Noul BMW X5, aflat la cea de-a treia generatie, ne atrage atentia cu lucruri noi, schimbari majore, in ceea ce priveste motorizarile, tractiunea, interiorul si senzatia oferita la volan.

Victor Ponta a semnat un editorial in Wall Street Journal, in care mentioneaza gresit anul aderarii Romaniei la NATO

Premierul Victor Ponta a semnat un editorial pentru cotidianul american The Wall Street Journal, in care mentioneaza gresit anul in care Romania a intrat in organizatia militara nord-atlantica: .

Victor Ponta semneaza un editorial in Wall Street Journal in care greseste anul aderarii Romaniei la NATO

Premierul Victor Ponta semneaza un editorial in Wall Street Journal, intitulat Crearea unei superputeri transatlantice, in care noteaza ca Romania este membra in Alianta Nord-Atlantica din 2003. In articol, Victor Ponta sustine faptul ca, pentru a proteja Occidentul, este nevoie de formarea unei uniuni economice puternice intre UE si SUA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )