Libnet.ro
UNICEF

23:00

Wall Street a incheiat saptamana in crestere datorita rezultatelor bune inregistrate de companiile americane

Hotnews Hotnews,
 Wall Street a incheiat saptamana in crestere datorita rezultatelor bune inregistrate de companiile americane

Bursa de valori din New York a incheiat sesiunea de vineri in crestere datorita entuziasmului investitoriilor privind rezultatele companiilor americane: Dow Jones a castigat 0,76%, iar Nasdaq 0,69%. continuă pe Hotnews

WALL-STREET 360: Analizam tendintele momentului din publicitate alaturi de Veronica Savanciuc (CEO Lowe Grup)

Invitata emisiunii WALL-STREET 360, difuzata astazi, 24 octombrie, ora 12:30, va fi Veronica Savanciuc, CEO-ul Lowe, grup de comunicare format din sapte companii si lansat in urma cu 21 de ani.

O discutie despre marketing cu Iulian Padurariu (Marks), in emisiunea WALL-STREET 360

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de joi, 23 octombrie, ora 12:30, este Iulian Padurariu , consultant de marketing asociat in cadrul Marks.

Firea apreciaza tandemul Dragnea-Ghita: Ii voi vota; mesajul e de continuitate a echipei Ponta-Dragnea

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, miercuri, ca sustine tandemul Dragnea-Ghita si le va acorda votul la Congresul PSD, mentionand ca mesajul acestei asocieri este continuarea rezultatelor bune obtinute de echipa Ponta-Dragnea.

Lorand Balint (Leo Burnett): 5 citate despre ce este fierbinte in publicitate

Lorand Balint, managing director al Leo Burnett, a fost invitatul emsiunii WALL-STREET 360, in care a vorbit despre tendintele din publicitate. Urmareste inregistrarea discutiei in materialul VIDEO de mai sus.

Sapte motive pentru care sa participi la Banking 2.0: mai sunt DOAR 3 zile pentru inscrieri

Banking 2. 0, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate inovatiei in mediul bancar romanesc , a ajuns la a treia editie. Conferinta organizata de WALL-STREET. RO va avea loc marti, 28 octombrie, la hotelul Howard Johnson din Bucuresti. Va.

Cele mai bune tari in care ti-ai fi dorit sa te nasti

Cu cele mai mari niveluri de trai, cu un sistem de educatie bine pus la punct si cu un sistem de sanatate mereu in grija cetatenilor, aceste state cresc invidia printre cei care s-au nascut in alte locuri. Iti prezentam cele mai bune 10 tari in care sa.

Cele mai bune 10 anvelope de iarna in 2014

Automobil Clubul German ADAC) a testat anul acesta cateva anvelope de iarna cu latimea de 195 mm, inaltimea de 65 mm si diametrul de 15, pentru a afla care sunt cele mai bune pneuri in diferite conditii, pe zapada, gheata, asfalt uscat sau ud, ce.

Traficul pe aeroporturile din Bucuresti, crestere de 7,7% in primele 9 luni, la 6,3 mil. pasageri

Traficul aerian pe cele doua aeroporturi din Bucuresti a ajuns la 6,31 milioane pasageri in primele noua luni, o crestere cu 7,7%, potrivit administratorului aerogarilor, CNAB, care estimeaza ca la nivelul intregului an va fi inregistrat un trafic in.

Orange Romania, venituri in crestere cu 3,4% in trimestrul trei

In trimestrul al treilea, Orange Romania a inregistrat venituri totale de 227,4 milioane de euro, in crestere cu 3,4% fata de aceeasi perioada din 2013, excluzand impactul reducerii tarifelor de interconectare. De la inceputul anului, veniturile.

Cat au castigat si pierdut fondurile mutuale romanesti in cea mai agitata saptamana din 2014

Certinvest Short Fund, unul dintre putinele fonduri de investii romanesti care mizeaza pe scaderea bursei, a adus cele mai mari castiguri investitorilor saptamana trecuta, cand majoritatea burselor s-au prabusit. La polul opus se afla alte trei fonduri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )