Libnet.ro
UNICEF

11:00

Wall Street inchide in crestere si atinge noi recorduri

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in crestere si atinge noi recorduri

Wall Street a inchis sesiunea de vineri in crestere si atinge astfel noi recorduri, implusul fiind generat de rezultatele bune ale marilor corporatii: Dow Jones a crescut cu 0,12%, iar Nasdaq s-a apreciat cu 0,71% dupa ce joi doborase un record vechi de 15 ani. continuă pe Hotnews

Cum poate fi impozitat bacsisul: raspunde Gabriel Sincu (EY Romania) in emisiunea WALL-STREET 360

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360 de astazi este Gabriel Sincu, director executiv in cadrul companiei de consultanta EY Romania, in saptamana dedicata industriei ospitalitatii.

Cum stam la capitolul circulatie turistica? Raspunde Sorin Ionescu (Fivestar Hospitality) in emisiunea de business WALL-STREET 360

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360 de astazi este Sorin Alexandru Ionescu, fondator al companiei de consultanta Fivestar Hospitality in saptamana dedicata industriei ospitalitatii.

Microsoft, venituri in crestere insa profit in scadere. Cloud-ul sustine business-ul

Microsoft a generat venituri in crestere cu 6% pana la 21,7 miliarde de dolari in trimestrul trei fiscal, peste estimarile analistilor de pe Wall Street, vanzarile de hardware si servicii cloud acoperind scaderile din business-ul Windows, scrie presa.

Wall Street a inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Wall Street a inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Gabriel Sincu (EY): Premiile de la loteria fiscala ii vor descuraja pe jucatori pe viitor

Premiile de la loteria fiscala ii vor descuraja pe jucatori pe viitor, a declarat Gabriel Sincu, director executiv in cadrul companiei de consultanta EY Romania, la emisiunea Wall-Street 360 , in saptamana dedicata industriei ospitalitatii.

Antreprenorii romani sunt tot mai interesati de hoteluri. Ei vor un IRR de 15%

Oamenii de afaceri interesati sa investeasca in hoteluri sunt in ultimii ani in special romani, a declarat Sorin Ionescu, fondator al Fivestar Hospitality, companie de consultanta specializata in industria hoteliera, in cadrul emisiunii Wall-Street.

Wall Street a deschis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, si din Toronto, Canada, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

The Money Channel se inchide. CNA nu a prelungit licenta

Televiziunea de business The Money Channel, detinuta de Realitatea Media, se va inchide oficial pe 25 aprilie, CNA neprelungind licenta televiziunii.

Idea Bank, fosta RIB, vrea sa ajunga in top 10 banci in 2-3 ani, prin crestere organica si achizitii

Idea Bank, fosta Romanian International Bank RIB), cumparata de polonezii de la Getin Holding, la finele anului 2013, vrea sa intre in Top 10 in urmatorii 2-3 ani, in special prin crestere organica,dar si prin achizitii de banci sau alte companii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )