Libnet.ro
UNICEF

15:01

Wall Street inchide in crestere sustinuta

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in crestere sustinuta

Bursa de la New York a inchis in crestere sesiunea de joi, investitorii fiind incurajati de stabilizarea pretului la petrol si de cifrele bune din economia SUA privind ocuparea locurilor de munca: Dow Jones a castigat 1,79%, iar Nasdaq 1,84%. continuă pe Hotnews

Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, si din Toronto, Canada, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

Campania Ajuta-i sa-si faca treaba: premiem cel mai bun sfat pentru politicieni la inceput de an

RO lanseaza campania de sfaturi gratuite pentru politicieni Ajuta-i sa-si faca treaba. Clasa politica romaneasca a dovedit in ultimii 25 de ani ca nu este nici pe departe un exemplu de buna guvernare. Motivele le gasiti voi. Noi.

Wall Street isi continua scaderea

Wall Street a terminat in scadere marti, continuand un inceput de ani gri, in conditiile in care caderea cotatiei petrolului si cativa indicatori micsti au descurajat investitorii: Dow Jones a pierdut 0,74% iar Nasdaq 1,29%, scrie AFP.

Prietenii tai au mai multi bani? Inseamna ca lucreaza in aceste domenii, in care salariile au crescut cu 20%-40% in 2014

Cei mai norocosi angajati din Romania au avut parte de cresteri salariale de pana la 40% in 2014. Wall-Street. ro iti prezinta in ce domenii au fost cele mai mari majorari de salarii.

Bursa a inchis in crestere pentru a doua sedinta consecutiva

Bursa de la Bucuresti a inchis joi in crestere, pentru a doua sedinta consecutiv, pe volume peste media zilnica de anul trecut, evolutia fiind determinata de asteptarile de pe pietele externe ca Banca Centrala Europeana va lansa la finele lunii un.

Wall Street si bursele din Canada au inchis in scadere

Principalele burse din SUA si Canada au inchis sedinta de tranzactionare precedenta in scadere.

Wall Street a suferit pierderi grele luni

Si bursa de la New York a inregistrat o scadere majora luni, purtata de o piata foarte volatila, de scaderea pretului titeiului de indoiala in ceea ce priveste viitorul Greciei in zona euro. Dow Jones a scazut cu 1,86% sau 331. 34 puncte la 17. 501,65 puncte, dupa ce a a ajuns si la -2 % in timpul sesiunii. Nasdaq a scazut 1,57%, sau 74. 24 puncte la 4. 652,57 de puncte.

Bursa a inchis in scadere prima sedinta din an: ce actiuni au tras indicii in jos

Bursa de la Bucuresti a incheiat in scadere prima sedinta a anului 2015. Piata a fost trasa in jos de actiunile OMV Petrom SNP), Transgaz si Fondul Proprietatea FP).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )