Libnet.ro
UNICEF

08:00

Wall Street inchide indecis, iar Dow Jones atinge un nou record

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide indecis, iar Dow Jones atinge un nou record

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri intr-o nota indecisa, in ciuda listarii la bursa a gigantului chinez Alibaba. Cu toate acestea, indicele Dow Jones a atins un nou record crescand cu 0,08%, iar Nasdaq a pierdut 0,30%. Potrivit rezultatelor finale, Dow Jones a castigat 13,75 puncte 0,08%) pana la 17. 279,74 puncte, stabilind un nou record, iar Nasdaq a pierdut 13,64 puncte 0,30%) pana la 4. 579,79 puncte. continuă pe Hotnews

Wall Street inchide pe verde, profitand de speculatiile legate de politicile monetare

Bursa din New York a terminat in crestere marti, sustinuta de speculatiile asupra intentiilor bancilor centrale americana si chineza: Dow Jones a castigat 0,59% iar Nasdaq 0,75%, scrie AFP.

Wall Street creste usor pe fondul anuntului Fed ca dobanda cheie va ramane aroape de zero

Bursa de la New York a incheiat in usoara crestere sesiunea de miercuri, Dow Jones ajungand la un nou nivel record, incurajat de anuntul Fed de a mentine o politica monetara extrem de incurajatoare pentru investitori: Dow Jones a castigat 0 15%, iar Nasdaq 0,21%.

Dow Jones a inchis in crestere

Indicele bursier Dow Jones din SUA a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Roche a primit cel mai mare scor din sectorul farmaceutic, in Dow Jones Sustainability Index

Roche a fost desemnata pentru al saselea an consecutiv liderul sectorului farmaceutic, in clasamentul Dow Jones Sustainability Index DJSI), ce reprezinta cel mai raspandit sistem global de urmarire a modului prin care companiile deruleaza proiecte de responsabilitate sociala, economica si de protejare a mediului inconjurator, arata un comunicat remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )