Libnet.ro
UNICEF

06:00

Wall Street inchide in scadere

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in scadere

Bursa de la New York a inchis in rosu sesiunea de luni, piata fiind afectata in continuare de impasul bugetar din SUA: Dow Jones a pierdut 0,90 %, iar Nasdaq 0,98 % . continuă pe Hotnews

Trainerul Lucia Manole vine la Start-Up Wall-Street: De cand ma stiu ma ocup de oameni

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi, o editie cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la.

Actorul Bogdan Dumitrache din Pozitia copilului a lansat un site de joburi si vine la Start-Up Wall-Street

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de miercuri, cu un nou format: doi invitati care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la.

Wall Street va tranzactiona obligatiunile SUA afectate de default

Bancile si brokerii din Statele Unite se pregatesc pentru a tranzactiona obligatiunile americane afectate de un eventual default, reprezentand ratarea unor plati de catre Trezorerie, chiar daca investitorii de pe Wall Street continua sa.

Test Drive Wall-Street: Chevrolet Trax, un mini SUV inteligent

Chevrolet a intrat anul acesta in lumea mini SUV-urilor cu noul Trax, un model inteligent care se integreaza perfect in noul trend, al conectivitatii, in care smartphone-ul ne controleaza viata.

Anadolu atrage peste 2.000 de pacienti romani anual: Turcia va fi unul din liderii turismului medical in 5 ani

Operatorul privat de servicii medicale Anadolu din Turcia a tratat in 2012 circa 2. 000 de pacienti romani si estimeaza pana la finalul anului o crestere de 20%. Dilek Inci, reprezentant al clinicii medicale, a explicat pentru Wall-Street. ro care sunt.

Vacanta de manager in Coasta de Azur, locul care imbina natura cu avangarda

Dragos Popescu, cofondator si general manager al clinicii DentalMed , povesteste cititorilor Wall-Street. ro despre destinatia sa preferata, Coasta de Azur din Franta.

Seful Happy Tour: Capra vecinului, evaziunea si nepasarea autoritatilor sunt cele mai mari probleme ale Romaniei

Cea mai mare problema a Romaniei este faptul ca romanii cazuri romanii nu se concetreaza sa fie mai buni, ci mai degraba cauta idei ca sa le faca rau celorlati, a declarat pentru Wall-Street. ro, Javier Garcia del Valle, directorul general al Happy.

Google a primit un numar record de peste 20 de milioane de solicitari pentru a inchide URL-uri si site-uri neautorizate

Numarul de solicitari primite de Google pentru a inchide accesul catre URL-uri neautorizate sau protejate de drepturi de autor a explodat in ultima perioada, depsind pragul de 21 de milioane de cereri in luna septembrie a acestui an, relateaza CNET .

Ghidul Pro TV Magazin se inchide

Pro TV Magazin, ghidul TV saptamanal editat de Mediafax Group, unul dintre cei mai mari publisheri de pe piata locala, se inchide, ultimul numar urmand sa apara pe 14 octombrie, scrie Pagina de Media .

Brokerii: Vrem ca si soferii de taxi sa stie unde e Bursa! Sobolewski: Daca nu avem piata de capital, degeaba bagam milioane in PR

La prima sa intalnire oficiala cu investitorii de retail si brokerii de pe Bursa de la Bucuresti BVB), Ludwig Sobolewski, polonezul care conduce de circa o luna BVB, a fost pus la curent cu realitatile obisnuite ale pietei de capital romanesti. Nu la.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3214 seconds )