Libnet.ro
UNICEF

22:00

Wall Street inchide in scadere

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in scadere

Bursa de la New York a terminat in rosu sesiunea de joi, in ciuda entuziasmului declansat de catre Banca Centrala Europeana si de catre statisticile incurajatoare americane privind locurilor de munca si evolutia economiei: Dow Jones a pierdut 0,05% , iar Nasdaq 0,22%. continuă pe Hotnews

Conferintele Wall-Street.ro: evenimentele de business ale toamnei

Wall-Street. ro va organiza si in aceasta toamna o suita de evenimente dedicate mediului de afaceri. Va prezentam in continuare ce noutati v-am pregatit pana la finalul anului.

Wall Street si bursa canadiana au inchis in scadere

Bursele din Statele Unite si Canada au inchis sedinta de tranzactionare precedenta in scadere.

Plusuri si minusuri in economie: la ce se asteapta economistii in aceasta toamna nebuna

Economistii chestionati de WALL-STREET. RO imediat dupa publicarea datelor INS cu privire la performanta economiei in T2 au pus in balanta riscurile si surprizele pozitive care se prefigureaza in economie la inceputul unei toamne nebune, cu.

Nokia pregateste o aplicatie de harti pentru utilizatorii Apple si Android

Compania finlandeza Nokia se pregateste sa ofere utilizatorilor dispozitivelor Apple si ai sistemului Android o aplicatie de harti care poate functiona fara sa fie conectata la Internet, a relatat miercuri publicatia Wall Street Journal, citata de AFP.

EXCLUSIV - Din ce surse atrag trafic magazinele online din Romania: analiza a peste 200 de business-uri eCommerce

Traficul din motoarele de cautare reprezinta inca) oxigenul magazinelor online din tara, acesta reprezentand peste 40% din totalul vizitatorilor, conform unei analize realizate de WALL-STREET. RO, care a luat in calcul peste 230 de magazine online din.

Caminele studentesti private: cat costa si ce facilitati ofera

Caminele private din Bucuresti sunt deja pregatite pentru debutul noului an universitar, procesul de cazare incepand chiar din luna iulie, iar locurile disponibile epuizandu-se pe zi ce trece. Wall-Street. ro va prezinta cum arata oferta si ce tarife.

Locuri de munca la stat: in ce ministere iti poti consolida cariera cu cativa ani de experienta

Te-ai gandit la o cariera la stat? Mai multe ministere au vacante posturi in functii publice pe perioada nedeterminata. Wall-Street. ro iti prezinta joburile disponibile astfel si cati ani de experienta trebuie sa ai in CV pentru a te lupta pentru o.

Bursa a inchis in scadere, pe cea mai mica lichiditate a saptamanii

Bursa a inchis sedinta de vineri in scadere, pe cel mai mic rulaj din saptamana, iar indicii bursieri se plaseaza sub nivelul de la finele saptamanii trecute, mai putin BET-FI si BET-NG, care au inchis usor peste nivelul de vinerea trecuta, trasi in.

Schimbare la Bursa: indicele care tine cont si de dividende

Bursa de Valori Bucuresti va introduce in luna septembrie un nou indice, BET Total Return BET-TR), care va cuprinde actiunile din indicele BET si, totodata, va tine cont de dividendele abrobate de companiile incluse in indice.

Roberto Cavalli, dat in judecata pentru copierea unei colectii de street art

Roberto Cavalli a fost dat in judecata de trei artisti care l-au acuzat pe renumitul creator de moda italian ca a copiat fragmente din operele lor si le-a transformat in imagini pe care le-a folosit apoi intr-o colectie inspirata din graffiti si street.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2544 seconds )