Libnet.ro
UNICEF

09:00

Wall Street a inchis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a inchis in scadere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere, din cauza temerilor legate de deflatia zonei euro sau de instabilitatea din zonele emergente. continuă pe Ziarul Bursa

Wall Street a inchis in crestere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in urcare, datorita cresterii economice din SUA pe trimestrul al IV-lea.

Wall Street a deschis in scadere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Wall Street inchide in scadere din cauza preocuparilor cu privire la zona euro

Wall Street a inchis sesiunea de vineri in scadere din cauza sentimentului generalizat de anxietate alimentat de temerile legate de deflatia zonei euro, instabilitatea din zonele emergente sau rezultatele mixte ale companiilor. Dow Jones a pierdut 0,94%, iar Nasdaq 0,47%.

Wall Street a deschis in crestere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Bursa din SUA a deschis in scadere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Ce vile istorice poti cumpara cu 1 milion de euro in Bucuresti

Cine vrea sa retraiasca boemia secolului trecut, se poate intoarce in timp daca isi schimba locuinta. RO va prezinta cinci vile din Bucuresti in care istoria rezista la fel ca intreaga constructie din 1900 pana acum.

Este cel mai scump telefon din lume. Tu stiai ca133;.

De ani de zile se vorbeste despre Vertu ca fiind cel mai scump telefon din lume. La un moment au aparut stiri ca un astfel de model ar fi avut si jucatorul de fotbal Adrian Mutu. Wall-Street. ro va prezinta 10 lucruri pe care, probabil, nu le stiati.

Adevaratele fete ale personajelor din haita Lupului de pe Wall Street. Cat este realitate si cat este pura fictiune

Cartea este o copie palida a realitatii, iar filmul este o copie palida a cartii, marturiseste Danny Porush, personajul interpretat de Jonah Hill, despre controversata comedie neagra Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street.

Top on The Move: recrutari de top, in ciuda vremii de afara

Vremea de afara nu i-a speriat pe manageri, iar in ultimele doua saptamani au avut loc schimbari de top in companii precum eMAG, Samsung, Holcim si nu numai. RO iti prezinta cele mai importante miscari de management de la inceput de an.

Dilema Nymphomaniac Vol. II: CNC neaga ca a interzis filmul lui Lars von Trier. Distribuitorul vrea sa alerteze populatia

Sefa comisiei de rating a Centrului National al Cinematografiei CNC), Cristina Corciovescu, neaga ca CNC a interzis filmul Nyphomaniac Vol. II pentru publicul adult din Romania, potrivit declaratiei facute pentru WALL-STREET. In acelasi timp, Anca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )