Libnet.ro
UNICEF

20:00

Wall Street a inchis in scadere din cauza declinului neasteptat al salariilor din SUA

Hotnews Hotnews,
 Wall Street a inchis in scadere din cauza declinului neasteptat al salariilor din SUA

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri in scadere, investitorii punand scaderea tehnica pe un declin neasteptat al salariilor din SUA: Dow Jones a pierdut 0,95%, iar Nasdaq 0,68%. Potrivit cifrelor finale, indicele Dow Jones Industrial Average a pierdut 170,50 de puncte pana la 17. 737,37 puncte, iar Nasdaq, dominat de tehnologie, a scazut cu 32,12 puncte pana la 4. 704,07 puncte. continuă pe Hotnews

ANRE: Pretul gigacaloriei produse de ELCEN a fost majorat din cauza cresterii pretului gazelor

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a crescut pretul la care ELCEN Bucuresti produce energie termica din cauza majorarii pretului gazelor naturale folosite drept combustibil si care au pondere de 80% in costul gigacaloriei.

Zboruri anulate in Japonia din cauza furtunilor de zapada

Autoritatile japoneze au cerut miercuri populatiei sa fie vigilenta din cauza noilor furtuni de zapada din jumatatea de nord si vest a tarii, intemperii care obliga si companiile aeriene sa isi anuleze zeci de zboruri, relateaza AFP .

Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, si din Toronto, Canada, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

Wall Street isi continua scaderea

Wall Street a terminat in scadere marti, continuand un inceput de ani gri, in conditiile in care caderea cotatiei petrolului si cativa indicatori micsti au descurajat investitorii: Dow Jones a pierdut 0,74% iar Nasdaq 1,29%, scrie AFP.

Google, la cea mai mica cota de piata pe cautare din 2009, Yahoo! castiga teren

Cota de piata a gigantului Google pe segmentul motoarelor de cautare in SUA a inregistrat luna trecuta cea mai mare scadere din 2009, in timp ce Yahoo! a raportat cea mai mare crestere, pe masura ce compania profita de un deal recent incheiat cu Firefox.

Cursele aeriene Bucuresti-Paris au intarzieri de cel putin 30 de minute

Cursele aeriene pe rutele Bucuresti - Paris si retur au intarzieri de cel putin 30 de minute, modificarile de zbor avand loc in contextul in care doua piste au fost inchise pe Aeroportul Roissy-Charles-de-Gaulle, din cauza vantului puternic, scrie.

Ce estimari are seful pe analiza al XTB Romania pentru actiuni, petrol si valute in 2015

Dupa un 2014 terminat in corzi pe pietele financiare, in special din cauza prabusirii petrolului, dar si ca urmare a dramei grecesti de la finalul anului, la ce se pot astepta investitorii in 2015? Cititi in continuare estimarile facute.

Gerul intarzie trenurile de calatori cu pana la o ora

Trenurile de calatori circula cu viteza redusa, din cauza gerului, si ajung la destinatii cu intarzieri, in medie, intre 30 si 60 de minute, dar nicio linie de cale ferata nu este inchisa, potrivit companiei CFR.

Bacau: Peste 10.000 de turisti, pe partia de la Slanic Moldova, in prima saptamana de la deschidere

Peste 10. 000 de turisti au schiat pe partia de la Slanic Moldova, judetul Bacau, in prima saptamana de la deschidere, autoritatile bacauane amanand de mai multe ori darea in folosinta a acesteia din cauza lipsei zapezii.

Trafic ingreunat din cauza ninsorii si a ploii. LISTA drumurilor unde circulatia este ingreunata sau oprita

Traficul a fost reluat pe DN 67C Novaci - Ranca, in Gorj, pe DN 57B, in Caras-Severin, si pe DN 18 Baia Sprie - Mara, in Maramures, dar ramane in continuare inchis DN 7A Petrosani - Obarsia Lotrului, in Hunedoara, din cauza viscolului si a copacilor cazuti pe drum.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )