Libnet.ro
UNICEF

22:00

ANRE: Pretul gigacaloriei produse de ELCEN a fost majorat din cauza cresterii pretului gazelor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ANRE: Pretul gigacaloriei produse de ELCEN a fost majorat din cauza cresterii pretului gazelor

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a crescut pretul la care ELCEN Bucuresti produce energie termica din cauza majorarii pretului gazelor naturale folosite drept combustibil si care au pondere de 80% in costul gigacaloriei. continuă pe Wall-Street Ro

ANRE sustine ca pretul gigacaloriei produse de ELCEN a fost majorat pentru ca a crescut pretul gazelor

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei a crescut pretul la care ELCEN Bucuresti produce energie termica din cauza majorarii pretului gazelor naturale folosite drept combustibil si care au pondere de 80% in costul gigacaloriei.

Sorin Oprescu: ELCEN a crescut pretul gigacaloriei cu 10%

Electrocentrale Bucuresti ELCEN) a crescut pretul gigacaloriei cu 10%, a anuntat astazi, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

La Buzau, taxele, impozitele locale si pretul gigacaloriei raman neschimbate in 2015

In 2015, taxele, impozitele locale, precum si pretul gigacaloriei raman neschimbate, a anuntat primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala.

Pretul gigacaloriei la Constanta este de 310 de lei

Pretul gigacaloriei la Constanta este de 310 lei, asa cum au decis consilierii locali la sfarsitul anului trecut, care l-au redus de la 358. Diferenta urmeaza sa fie suportata de municipalitate.

Guvernul a adoptat o hotarare prin care ingheata pretul gazelor produse in Romania pentru populatie

Pretul de achizitie a gazelor naturale din productia interna pentru clientii casnici si producatorii de energie termica, numai pentru gazele utilizate la producerea de energie termica destinata populatiei, va ramane la 53,30 lei/MWh pana la 30 iunie 2015, a decis, miercuri, Guvernul.

Guvern: Pretul gazelor produse in Romania ramane nemodificat pana in iulie, pentru populatie

Guvernul a decis, miercuri, ca pretul de achizitie a gazelor naturale din productia interna pentru clientii si producatorii de energie termica, numai pentru gazele utilizate la producerea de energie termica.

Pretul gazelor produse in Romania ramane nemodificat pana in iulie pentru populatie

Pretul de achizitie a gazelor naturale din productia interna pentru clientii casnici si producatorii de energie termica, numai pentru gazele utilizate la producerea de energie termica destinata populatiei, va.

Bugetul municipiului Hunedoara a fost majorat cu aproape zece milioane de lei

Bugetul municipiului Hunedoara a fost majorat cu 9,7 milioane de lei, potrivit hotararii aprobate in sedinta de astazi a Consiliului Local Hunedoara.

Secretarul de stat al MAE Stejarel Olaru a fost destituit din functie

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Externe MAE) Stejarel Olaru a fost destituit din functie de catre premierul Victor Ponta, au declarat, pentru ziarul BURSA, reprezentanti ai institutiei, confirmand informatiile aparute in presa.

Stejarel Olaru (PNL) a fost demis din functia de secretar de stat in MAE

Secretarul de stat Stejarel Olaru PNL) a fost destituit din functie de catre premierul Victor Pont, in cadrul anchetei legate de scandalul votului din diaspora, anunta B1 TV. Acesta era ultimul liberal care a ramas in guvernul Ponta dupa ruperea USL, in februarie 2014.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )