Libnet.ro
UNICEF

11:00

Wall Street a inchis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere. continuă pe Ziarul Bursa

Wall Street a inchis in scadere din cauza cifrelor dezamagitoare din SUA

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri in scadere din cauza cifrelor dezamagitoare privind cresterea din SUA din ultimul trimestru si din cauza proiectiilor ecomomice prudente ale marilor companii americane: Dow Jones a scazut cu 1,45%, iar Nasdaq cu 1,03%.

Care este legatura dintre fericirea angajatilor si INOVATIE: afla de la Simona Nicolaescu (Dynamic Human Resources) la WALL-STREET 360

Simona Nicolaescu, Managing Partner in cadrul companiei Dynamic Human Resources, este invitata emisiunii de business WALL-STREET 360 de astazi, ora 12:30. Afla de la Simona care este legatura dintre fericirea angajatilor unei companii si performanta.

Simona ONEA (TotalSoft), invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360: care sunt tendintele in HR

Simona Onea, senior HR consultant in cadrul TotalSoft, este invitata emisiunii de business Wall-Street 360 de vineri. Alaturi de Simona Onea vom diseca tendintele pietei de resurse umane in 2015.

Simona ONEA (TotalSoft), invitata emisiunii de business WALL-STREET 360: care sunt tendintele in HR

Simona Onea, senior HR consultant in cadrul TotalSoft, este invitata emisiunii de business Wall-Street 360 de vineri. Alaturi de Simona Onea vom diseca tendintele pietei de resurse umane in 2015.

Telekom face angajari in mai multe orase din tara

Operatorul Telekom face mai multe angajari in aceasta perioada. Vezi ce locuri de munca sunt disponibile, dar mai ales, ce trebuie sa stii despre angajatorul Telekom Romania in materialul VIDEO din emisiunea de business WALL-STREET 360 . Raspunde.

Arta ca investitie: piata a crescut de sase ori in 5 ani. Criza a fost o oportunitate

Cum a evoluat piata de arta, ce artisti se tranzactioneaza cel mai bine si ce tendinte noi exista? Manuela Plapcianu, CEO si actionar al casei de licitatii Artmark, a raspuns acestor intrebari in cadrul emisiunii WALL-STREET 360.

Cartea zilei, propusa de un manager: The Lean Startup

Cartea zilei la WALL-STREET 360, propusa de Sorin FAUR, director HR Coordinator for Balkans in cadrul BDO, este The Lean Startup , de Eric Ries, care explica cum antreprenorii din ziua de azi se folosesc de inovatia continua pentru a crea afaceri de.

Bulgarii care produc Great Wall au intrat pe piata din Serbia

Litex Motors, companie care a deschis in 2012 in Lovech, Bulgaria, la 200 de km de Bucuresti, o fabrica de masini Great Wall Motors cu o capacitate de 50. 000 de unitati pe an, a inaugurat in ianuarie primul showroom din Serbia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )