Libnet.ro
UNICEF

11:00

Wall Street a inchis in scadere din cauza cifrelor dezamagitoare din SUA

Hotnews Hotnews,
 Wall Street a inchis in scadere din cauza cifrelor dezamagitoare din SUA

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri in scadere din cauza cifrelor dezamagitoare privind cresterea din SUA din ultimul trimestru si din cauza proiectiilor ecomomice prudente ale marilor companii americane: Dow Jones a scazut cu 1,45%, iar Nasdaq cu 1,03%. continuă pe Hotnews

Wall Street a inchis in scadere, pe fondul rezultatelor slabe ale companiilor si a prognozelor sumbre pentru 2015

Bursa de la New York a incheiat in scadere sesiunea de marti, ca urmare a rezultatelor slabe ale companiilor si a unor cifre economice de rau augur pentru economia americana: Dow Jones a pierdut 1,65%, iar Nasdaq 1,89%.

OMV Petrom anunta vanzari de gaze in crestere, iar compania mama isi reduce investitiile din cauza pretului la titei

OMV Petrom a anuntat ca vanzarile de gaze au crescut in ultimul trimestru al anului trecut cu 5%, la 14,31 TWh. Compania va reduce insa investitiile din cauza scaderii pretului la petrol.

Simona ONEA (TotalSoft), invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360: care sunt tendintele in HR

Simona Onea, senior HR consultant in cadrul TotalSoft, este invitata emisiunii de business Wall-Street 360 de vineri. Alaturi de Simona Onea vom diseca tendintele pietei de resurse umane in 2015.

Simona ONEA (TotalSoft), invitata emisiunii de business WALL-STREET 360: care sunt tendintele in HR

Simona Onea, senior HR consultant in cadrul TotalSoft, este invitata emisiunii de business Wall-Street 360 de vineri. Alaturi de Simona Onea vom diseca tendintele pietei de resurse umane in 2015.

Sorin FAUR (BDO), invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360: care sunt tendintele in recrutare si training

Sorin FAUR, director HR Coordinator for Balkans in cadrul BDO, este invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360, de astazi, ora 12:30.

Anca Georgescu-Aladgem, director de HR la Telekom, invitata emisiunii WALL-STREET 360

Anca Georgescu-Aladgem, director executiv resurse umane, este invitata emisiunii de business WALL-STREET 360, de astazi, 28 ianuarie, ora 12:30.

Profitul Chevron, la minimul ultimilor cinci ani in trimestrul patru, din cauza pretului petrolului

Profitul Chevron, al doilea mare grup energetic din SUA in functie de capitalizare, dupa Exxon Mobil, a scazut in trimestrul patru cu 30%, de la 4,93 miliarde de dolari in urma cu un an la 3,47 miliarde de dolari, cel mai redus nivel din ultimii cinci.

Gazporm lovita de oprirea exporturilor din Ucraina: profitul a scazut cu 60%

Gazprom a avut in in T3 2014 un profit de 105,7 miliarde de ruble 1,5 miliarde dolari), in scadere cu 60% de la 276 miliarde de ruble in urma cu un an, afectat de deprecierea rublei si de oprirea exporturilor in Ucraina din cauza neintelegerilor.

Enrique Iglesias, dat in judecata de doi compozitori din cauza cantecului Bailando

Enrique Iglesias a fost dat in judecata de doi compozitori care il acuza pe cantaretul spaniol ca a plagiat o melodie de-a lor atunci cand a inregistrat piesa Bailando, informeaza contactmusic. com.

Banca centrala a Rusiei a taiat dobanda cheie; rubla a scazut la cel mai scazut nivel din ultimul an

Banca centrala a Rusiei a redus astazi dobanda de politica monetara cu doua puncte procentuale, la 15%, pe fondul asteptarilor privind incetinirea inflatiei din cauza slabei activitatii economice, iar rubla s-a depreciat la peste 71 de unitati fata de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )