Libnet.ro
UNICEF

13:00

Wall Street Journal: Roma risca falimentul.

România Liberă România Liberă,
Wall Street Journal: Roma risca falimentul.

Roma se afla in pragul unui faliment, dupa ce Executivul italian a decis sa retraga din Parlament, din cauza strategiilor de tergiversare folosite de opozitie, un decret care ar fi ajutat capitala sa acopere un deficit bugetar de 816 milioane euro, relateaza Mediafax. Retragerea decretului reprezinta un esec pentru premierul Matteo Renzi in chiar prima sa zi in fruntea guvernului, potrivit Wall Street Journal. Pregatirea unui nou decret, care sa aiba sanse sa fie adoptat, il va costa pe Renzi . continuă pe România Liberă

Roma risca falimentul, dupa retragerea din Parlament a unui proiect de sprijin financiar

Roma se afla in pragul unui faliment in stilul orasului american Detroit, dupa ce executivul italian a decis sa retraga din Parlament, din cauza strategiilor de tergiversare folosite de opozitie, un decret care.

Ioana Manoiu, GMP PR: Volumul de proiecte din ianuarie a fost triplu fata de cel din ianuarie 2013

Anul acesta va aduce o crestere pentru GMP PR, unul dintre principalii jucatori pe piata locala de relatii publice, 2014 anuntandu-se ca fiind unul efervescent, a declarat pentru Wall-Street. ro, Ioana Manoiu, managing partner al companiei.

Cele mai ravnite monede de aur in care merita sa investesti

Chiar daca pretul aurului nu a avut o performanta prea buna anul trecut, inregistrand o scadere, investitiile in metalul galben se vor dovedi intotdeauna atractive, cu atat mai mult daca vorbim de aur fizic. RO iti prezinta cele mai.

Neocity, dupa vanzarea mallului City Park Constanta : Cautam terenuri pentru proiecte rezidentiale in Bucuresti

Segmentul rezidential are un potential mare in contextul existentei unui catalizator ca Prima Casa, iar compania Neocity Group cauta in prezent terenuri pentru dezvoltari rezidentiale in Bucuresti, a spus pentru WALL-STREET. RO Nimrod Ben-Ami, CEO al.

Roma este in pragul unui faliment in stilul orasului american Detroit

Roma, Orasul Etern, se afla in pragul unui faliment in stilul orasului american Detroit , dupa ce executivul italian a decis sa retraga din Parlament, din cauza strategiilor de tergiversare folosite de opozitie, un decret care ar fi ajutat capitala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )