Libnet.ro
UNICEF

09:00

Wall Street revine spectaculos si inchide in crestere

Hotnews Hotnews,
 Wall Street revine spectaculos si inchide in crestere

Wall Street a avut o revenire brusca in sesiunea de vineri si a inchis in crestere datorita rezultatelor bune ale companiei Google si a optimismului general care a umbrit potopul de stiri geopolitice negative: Dow Jones a castigat 0,73%, iar Nasdaq 1,57%. continuă pe Hotnews

Cele mai frumoase mansarde din cladiri istorice

Cladirile istorice nu au doar saloane elegante, scari de lemn sau marmura imbunatoare si intrari care denota prestigiu. Unele dintre ele stau excelent la capitolul spectacol si in spatiile de la mansarda. RO va prezinta cele mai frumoase.

Raluca Mateiu, noul CEO al InternetCorp

Compania InternetCorp , publisherul WALL-STREET. RO, va avea din septembrie un nou CEO, in persoana actualului Sales Client Service Director, Raluca Mateiu.

Top On The Move: Cine a venit la conducerea Hidroelectrica, Rompetrol Rafinare si Renault

Companiile au inceput vara cu schimbari intense de manageri. Rompetrol, Hidroelectrica si Renault sunt cateva dintre grupurile care au facut mutari la varf. Wall-Street. ro ti le prezinta pe cele mai importante.

Retailerii care opteaza pentru program non-stop: Mega Image, Profi, Carrefour

Lanturile magazinelor Mega Image, Carrefour si Profi au deschisa cel putin o unitate cu program non-stop pentru a le permite bucurestenilor sa iasa la cumparaturi la orice ora din zi si din noapte. wall-street. ro va prezinta cele sase unitati din.

Sa gandim pozitiv! 7 vesti bune din business in sase luni de zile

2014 nu a insemnat doar esecuri ale administratiei publice, lupte electorale, inchideri de fabrici ori lipsa de consistenta in gestionarea banului public. RO propune o selectie de vesti pozitive, 10 dintre cele mai bune vesti despre care am.

Bursa inchide in urcare. Electrica la un pas de pretul de IPO

Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere sedinta de miercuri, sustinuta de evolutia companiilor din sectorul energie, si cu lichiditate ridicata pe actiunile Fondului Proprietatea FP), care au asigurat aproape o treime din rulajul pietei. scrie.

Perfect Tour, afaceri in crestere cu 23%. Compania investeste peste 1 mil. euro in Travel Boutique

Agentia de turism Perfect Tour a inregistrat o crestere de 23% a afacerilor in primele sase luni din acest an, comparativ cu aceeasi perioada din 2013. Totodata, compania anunta o investitie de peste 1 milion de euro intr-un nou concept de agenti de.

Vopseaua Duraziv aduce o crestere de 10% a afacerilor in S1

Duraziv, unul dintre cei mai importanti producatori de materiale de constructii, detinut de antreprenorul Daniel Guzu, a anuntat o crestere a vanzarilor totale de peste 10% in primele sase luni ale anului, in conditiile in care toate pietele pe care.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2943 seconds )