Libnet.ro
UNICEF

15:30

WALL-STREET.RO intreaba, CEO-ul Bursei raspunde: 7 intrebari despre bani, investitii si educatie financiara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
WALL-STREET.RO intreaba, CEO-ul Bursei raspunde: 7 intrebari despre bani, investitii si educatie financiara

Romania si Rusia sunt printre tarile europene care au cea mai slaba educatie financiara, arata un sondaj recent al EFAMA in cadrul caruia doar 4% dintre romanii chestionati au putut sa raspunda corect la trei intrebari simple despre administrarea. continuă pe Wall-Street Ro

Doua startup-uri regionale care ar putea rezolva probleme reale: antifurt ingenios si 'pastila' ce masoara miscarile

Doua start-up-uri regionale au fost votate de presa din regiune, inclusiv Wall-Street. ro dar si de un editor al TechCrunch in Europa Centrala si de Est ca avand potential ridicat. Este vorba de un antifurt de biciclete ce transmite date catre.

Mineriada din iunie 1990: 24 de ani de la cea mai sangeroasa confruntare din Romania postdecembrista (FOTO/VIDEO)

Mineriada din 13-15 iunie 1990 este cea mai sangeroasa confruntare din Romania postdecembrista: 6 oameni si-au pierdut viata, alti 1. 000 au fost raniti, iar Bucurestiul a fost transformat intr-un loc al terorii. RO va prezinta, pe baza.

Microbistii din business, despre Cupa Mondiala: ce asteptari au si ce echipe sustin managerii

Microbistii din companiile locale au asteptat cu nerabdare primul fluier de la Cupa Mondiala de Fotbal din Brazilia. RO iti prezinta favoritele managerilor, dar si asteptarile lor de la cea mai importanta competitie sportiva din aceasta vara.

Ce domenii intra dupa mai multi ani de letargie pe radarul investitorilor de fuziuni si achizitii: unde vor aparea tranzactii

Daca piata de fuziuni si achizitii a trecut prin mai multi ani de letargie, consultantii, antreprenorii si managerii de fonduri prezenti la MA Outlook 2014, conferinta organizata de WALL-STREET. RO in parteneriat cu EY Romania, PeliFilip si.

CEO-ul brandurilor BricoDepot si Castorama, detinute de catre Kingfisher, va demisiona

Philippe Tible 62 ani), actualul CEO al brandurilor BricoDepot si Castorama, detinute de catre britanicii de la Kingfisher, care de anul trecut au operatiuni si la nivel local, va demisiona din comitetul de conducere al celor doua companii si din.

Startup-ul romanesc Appscend a atras o investitie de pana la 80.000 euro din partea Deutsche Telekom

Startup-ul romanesc Appscend a atras o investitie de pana la 80. 000 de euro din partea operatorului telecom Deutsche Telekom. Investitia a fost atrasa dupa ce firma romaneasca a prezentat proiectul propriu in cadrul hub:raum accelerator, in Cracovia,.

Dragos Sirbu, Flanco: La Altex am invatat mult despre volum. In Flanco invat mult despre calitate

Dragos Sirbu, CEO al Flanco din februarie, este o persoana pragmatica ii plac cifrele, concretul, si considera ca poezia e poeziepana in momentul in care trebuie sa decizi daca este alba sau neagra. Afla dintr-un interviu plastic cu el.

Dragos Sirbu, Flanco: In Flanco invat mult despre calitate. La Altex am invatat mult despre volum.

Dragos Sirbu, CEO al Flanco din februarie, este o persoana pragmatica ii plac cifrele, concretul, si considera ca poezia e poeziepana in momentul in care trebuie sa decizi daca este alba sau neagra. Afla dintr-un interviu plastic cu el.

Inca o tara si-a umflat PIB-ul: este de cinci ori mai mare peste noapte

Nairobi isi revizuieste metoda de calcul a produsului intern brut, dupa exemplul Nigeriei. Economia Kenyei este de cinci ori mai mare decat a fost estimata anterior, iar aceasta devine acum tara cu cea mai dezvoltata economie din Africa, dupa ce a.

Top 10: Amazon devine cel mai valoros brand de retail din lume. Wal-Mart a fost depasit

Amazon a depasit Wal-Mart, devenind cel mai mare brand de retail din lume la nivel global, jucatorul online si-a crescut vanzarile cu 22% si si-a crescut valoarea brand-ului cu 41%, pana la 64 de miliarde de dolari. Vezi in slide-urile urmatoare top-ul.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )